Hangi 2. el RX 6700 XT ilanı satın alınmalı?

emirq01

Çalışkan
9.200 TL Sapphire Nitro+: Amazon Japonya'dan alınmış, Cooler Master gel regulat ile termal bakım yapılmış. Sadece Valorant gibi oyunlar oynadığını söylüyor.
10 dakika FurMark= GPU 68 derece, hotspot 89 derece, fan %32.

9.350 TL Sapphire Nitro+: İçi açılmamış, güvenlik etiketi duruyor.
18 dakika FurMark= GPU 74 derece, hotspot 92 derece, fan hızını sormadım.

8.700 TL Aorus:
3. sahibi, bakımları yapılmış.
22 dakika FurMark= GPU 67 derece, hotspot 85 derece, fan %68.
Diğerlerinde FPS 150-160, bunda 128 FPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD GPU'larda, Nitro+ iyidir. Hem soğutma sistemleri iyi, hem fabrikasyon OC (Belki daha kaliteli Silikonlar ve çiplerde olur mantıken.), hem de telefonlardaki gibi Vapor Chamber sistemi kullanıyorlar.

Biraz paraya kıyıp, Güvenlik etiketi duranı alın.

Fiyatlar biraz pahalı geldi bana ama Üstteki iki karttan birine pazarlık yapmayı deneyin.

bakımları yapılmış olan bence birde fiyatlar çok pahalı ben 6800xt aldım bu paraya 2 ay önce

Fiyat pahalı biliyorum fakat Param Güvende ile alabileceğim kartlar Max bunlar kimse kargo ile satmak istemiyor. Bu fiyatlara zorlasam 3070 alırım fakat PSU yükseltmem gerekir ve hep sıcak çalışanlar var.

Fiyat pahalı biliyorum fakat Param Güvende ile alabileceğim kartlar Max bunlar kimse kargo ile satmak istemiyor. Bu fiyatlara zorlasam 3070 alırım fakat PSU yükseltmem gerekir ve hep sıcak çalışanlar var.
3070 güzel bir kart bence sıcak çalışıyor derken kaç derecelerden bahsediyoruz? TDP'si yüksek bir kart olduğu için belli bir sınıra kadar tolöre edilebilir.

3070 güzel bir kart bence sıcak çalışıyor derken kaç derecelerden bahsediyoruz? TDP'si yüksek bir kart olduğu için belli bir sınıra kadar tolöre edilebilir.

Hocam tam hatırlamıyorumda cok umurumda degil içi açılmamış 6700XT'yi alacağım.

9700TL'ye geldi kargo ile üzüldüm bu parayı verdigime ama yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…