Sebebi yok, bence siz önyargılı davranıyorsunuz. Bir markayı kötülemek hem de en bilindik markalardan birini.

Yeter ki yorum iste, bak bakalım yorumlara.

Reddit ile kaynak sunacaksak ohooo.

Adamın eline arızalı kart geçmiş olabilir. Artık Reddit'i kaynak olarak sunmayı bırak.

Konu sahibi rezalet servisten bahsetmiş. İşte tam olarak ben de bundan bahsettim, MSI servisi rezalet.
Marka diye diye 5 para etmeyecek ürünleri ne zamandan beri tercih ediyoruz?

Reddit ile kaynak sunacaksak ohooo.

Adamın eline arızalı kart geçmiş olabilir. Artık Reddit'i kaynak olarak sunmayı bırak.

Konu sahibi rezalet servisten bahsetmiş. İşte tam olarak ben de bundan bahsettim, MSI servisi rezalet.
Marka diye diye 5 para etmeyecek ürünleri ne zamandan beri tercih ediyoruz?

Yani olabilir, sonuçta elektronik parça bu; birçok etmen var: kasa yapısı, anakart, PSU gibi. Ama markayı kötülemek anlamsız.
@Utku92,

Garanti sorunu yasayan birkac kisi toplanmis, Turkiye bile degil sorunun yasandigi ulkeler. Bunlari niye baz alsin konu sahibi? Ayrica istedigin ariza yasayan birini bulmak olsun, 5090 Rog Astral ile de bircok ariza yasayan insan var Reddit'te.
Konu sahibi için zaten kendi fikrimi belirttim; alıp almaması da düşüncesi de kendi kararıdır. Başka konularda da memnun olmayanlar çoktu, o zaman hepsini buraya koyalım, ne anlamı var?

Sebebi yok, bence siz önyargılı davranıyorsunuz. Bir markayı kötülemek hem de en bilindik markalardan birini.

Yeter ki yorum iste, bak bakalım yorumlara.

En bilindik marka diye markanın en rezil modelini övüyorsun. INNO3D'nin daha iyi olduğunun kaynağını atıyoruz görselli bir şekilde halen Reddit kullanıcı yorumu atıyorsun. Garip.

En bilindik marka diye markanın en rezil modelini övüyorsun. INNO3D'nin daha iyi olduğunun kaynağını atıyoruz görselli bir şekilde halen Reddit kullanıcı yorumu atıyorsun. Garip.
Kendi düşüncene göre öyle olabilir; bence değil. Aynı kasalarda mı denenmiş? Aynı sistem parçaları mı varmış?

O yüzden kötü diye OEM sistem yapıp satıyorlar toplu şekilde. Kendi fikrini belirtirsin, katılırsın veya katılmazsın. Ben hayatta Inno almam, sen alırsın, kendi tercihin.

Arkadaş, sana kim MSI'ı kötüledi? Ventus modeli kötü diyoruz. Sırf MSI, ASUS markası diye her model alınmaz. Markayla alakası yok model ile alakası var.
Memnun kalanlar da var. Donanımda şans faktörü yok mudur? CPU'larda silikon durumu gibi.

O yüzden kötü diye OEM sistem yapıp satıyorlar toplu şekilde. Kendi fikrini belirtirsin, katılırsın veya katılmazsın. Ben hayatta Inno almam, sen alırsın, kendi tercihin.
OEM sistem ne alaka? OEM sisteme koyuluyor diye model iyi mi oluyor? Vay arkadaş. Gerçekten farklı bir bakış açısı..

Bu tarz testler oda sıcaklığında uzay montaj sistemde yapılır.
Kanıtı var mı? Kaynak varsa tamam.

OEM sistem ne alaka? OEM sisteme koyuluyor diye model iyi mi oluyor? Vay arkadaş. Gerçekten farklı bir bakış açısı..
Kötü OEM sistem satsalar sıkıntılı, kimse bir daha alır mıydı? Sonrasında da sponsor ve satış yapabilirler miydi?