14381

Uzman
Merhaba, iyi bayramlar şimdiden herkese!

Bütçem 55k civarı olacak 2 ay içerisinde almayı düşünüyorum, şimdiden araştırıyorum.

Sessiz çalışması çok önemli, fan sesi beni aşırı rahatsız ediyor. Vade farksız taksit seçeneği olduğu için Amazon'dan alacağım.
Bu ürünü buldum, daha iyisi var mı?

Bütçem 55k civarı olacak 2 ay içerisinde almayı düşünüyorum, şimdiden araştırıyorum.

Sessiz çalışması çok önemli, fan sesi beni aşırı rahatsız ediyor. Vade farksız taksit seçeneği olduğu için Amazon'dan alacağım.

5070 Ti 53K vermek çok saçma 53K ya 5080 var. İncehesap'ta peşin fiyatına 3 taksitli 41kya Gainward 5070 Ti var. Ama nasıl çalışır sesli mi sessizmi onu bilemem.

2 ay sonra fiyatlar çok değişecektir şuan öneri yapmak saçma. Hepsiburada World kartınız varsa peşin fiyatına 9 taksit alınabilir bir bakın derim World kartına da 6 taksit oluyor.

bu fiyata 5080 alırsın
5070 ti istiyorsan

Gainward phoenix genel olarak soğutması iyi ve sesssiz olduğunu biliyorum palitin gaming pro serisinin aynısı arkadaşa phoenix 5080 aldık memnun şuan.

Ben 2K oynayacağım hocam. 5080 düşünmüyorum. Dediğim gibi sessiz ve stabil çalışsın yeter. 50 bin harcamak zorunda değilim sadece Max öyle olsun. Ses çok rahatsız ediyor beni de.

Fan sesi iyi mi bunun, düşük olsun istiyorum üstadım?

2 ay sonra fiyatlar çok değişecektir şuan öneri yapmak saçma. Hepsiburada World kartınız varsa peşin fiyatına 9 taksit alınabilir bir bakın derim World kartına da 6 taksit oluyor.
Bakayım üstadım sağ ol.

Ben 2K oynayacağım hocam. 5080 düşünmüyorum. Dediğim gibi sessiz ve stabil çalışsın yeter. 50 bin harcamak zorunda değilim sadece Max öyle olsun. Ses çok rahatsız ediyor beni de.

Fan sesi iyi mi bunun, düşük olsun istiyorum üstadım?

Bakayım üstadım sağ ol.
5080 zaten 4K kartı diye bir şey yok. Arada da çok fark yok. 2K için gayet ideal bir kart. Attığımız modeller çöp değil. Kaliteli modeller hepsi.