Şu an DaVinci Resolve kullanıyorum. Fakat daha profesyonel ve kolay olması açısından After Effects'e geçiş yapmayı planlıyorum.
Dikey formatta video editi hazırlamak istiyorum. Daha çok futbol editi gibi. Tutorial'ların en çok olduğu, presetlerin, CC'lerin, efektlerin olduğu ve öğrenme açısından - Düşük sistemlerde akıcı çalışması açısından (RX 580 8 GB + R7 2700 sistemim var yaşlı) Hangi AE sürümü en uygunu?
22 sürümü bence daha uygun. CPU çekirdekleri 22'de daha verimli kullanılıyor. Ayrıca futbol videolarını timeline'a atmadan önce kesinlikle ProRes 422 LT veya DNxHR SQ formatına çevirin. Kasma sıkıntısı büyük ölçüde azalır.
CS6 gibi taş devri bir sürüm kurmadığın sürece, gerekli Plugin'ler yüklüyse CC ve Preset'ler her sürümde çalışır o sistem için en stabil seçenek AE 2019 veya 2020.
CS6 gibi taş devri bir sürüm kurmadığın sürece, gerekli Plugin'ler yüklüyse CC ve Preset'ler her sürümde çalışır o sistem için en stabil seçenek AE 2019 veya 2020.
22 sürümü bence daha uygun. CPU çekirdekleri 22'de daha verimli kullanılıyor. Ayrıca futbol videolarını timeline'a atmadan önce kesinlikle ProRes 422 LT veya DNxHR SQ formatına çevirin. Kasma sıkıntısı büyük ölçüde azalır.