Gemini'ı daha başarılı buluyorum. Şu anda tek kullandığım yapay zeka dil modeli Gemini. ChatGPT'nin tahtını çok iyi bir şekilde aldı elinden. Grok hiç kullanmadım bile, Elon Musk'ın izlediği politika hoşuma gitmiyor bu aralar.
Özellikle Android cihazlarda bayağı otonom çalışıyor, kendi kendine acil servisleri arayıp rota oluşturabilmesi veya akıllı evi yönetmesi kendimi diğer AI dil modellerinden ayırıyor.

"Eğer küçük bir alev varsa ve güvenliyse" bence su dökmek için gerekli şartları belirtmiş.

Bunlar Basic modeller mi? Üyelikler ne?
Konuda belirtmiştim, ücretsiz sürümler kullanıldı hocam.

ChatGPT Go kullanıyorum ve sorduğunuz soruların çoğunu ben de sordum ve sizde olduğu gibi mantıksız ve yanlış cevaplar vermedi.

Bence sizin GPT bozuk.
Hepsi ücretsiz planda. Gemini'yi ücretli yaparsam ortada ChatGPT'nin adı bile kalmaz ama haberiniz olsun :)

Özellikle Android cihazlarda bayağı otonom çalışıyor, kendi kendine acil servisleri arayıp rota oluşturabilmesi veya akıllı evi yönetmesi kendimi diğer AI dil modellerinden ayırıyor.
Harikaymış. 👏 E tabii kendi ürünü sonuçta Google’ın. Bu avantajı kullanmak da en büyük hakkı. Gemini gerçekten iyi.

Sadece görsel üretip o görsele revize yapamıyor ben ona şaşırıyorum. Kaç kere denedim revizelerimi yazıyorum aynı görseli veriyor bana. Her seferinde yeni sohbet açıyorum. O da olsun o kadar. Nazar boncuğu.

Harikaymış. 👏 E tabii kendi ürünü sonuçta Google’ın. Bu avantajı kullanmak da en büyük hakkı. Gemini gerçekten iyi.

Sadece görsel üretip o görsele revize yapamıyor ben ona şaşırıyorum. Kaç kere denedim revizelerimi yazıyorum aynı görseli veriyor bana. Her seferinde yeni sohbet açıyorum. O da olsun o kadar. Nazar boncuğu.
Siri'ye de entegre edilince de mükemmel olur bence. Gemini diğerlerine göre çok zeki.

Hepsiburada, trendyol gibi platformlara girince daha riskli olur hocam, Google güvenilirdir.

ücretsiz ChatGPT ile de denedim aynı şekilde bu saçma cevapları vermedi...
Bende verdi hocam, zaten ChatGPT yalan bilgileri bizi memnun etmek için doğruymuş gibi sunduğu için de güvenilirliği az, anca sohbet botu olarak iş yapar.