Hangi akaryakıt firmasını tercih ediyorsunuz?

• Petrol Ofisi

Oy: 7 23,3%
  • Opet

Oy: 17 56,7%
  • Shell

Oy: 14 46,7%
  • BP

Oy: 1 3,3%
  • TotalEnergies

Oy: 2 6,7%
  • Aytemiz

Oy: 0 0,0%
  • Türkiye Petrolleri

• Lukoil

• Class

• Kadoil

• M Oil

• Diğer firmalar

• Oy verenlerin toplamı
    30
Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Selam,

Son dönemde yakıt fiyatlarının yanı sıra, yakıt kalitesi, performans ve müşteri memnuniyeti de sıkça tartışılıyor. Nitekim ülkemizde çoğu benzin 95 oktan olarak satılsa da, bazı kullanıcılar araçlarının belirli firmalardan alınan yakıtlarla daha iyi performans gösterdiğini savunuyor.

Ben de kullanıcıların hangi firmaları en çok kullandığını ve bunun hakkında da deneyimlerini merak ettim. Bu anketin amacı, Techolay kullanıcılarının hangi akaryakıt firmasından daha memnun olduğunu görmek ve yorumlayıp tartışmak.

Ben başlayayım, Opet ve PO kullanıyorum genelde. Yerleşim yerime yakın, performansından da memnunum.

Eklenmemiş seçenekleri de ek olarak altta belirtebilirsiniz, aldığınız yakıtla ne kadar yol aldığınızı da eklerseniz daha etkili olur.

Selam,

Son dönemde yakıt fiyatlarının yanı sıra, yakıt kalitesi, performans ve müşteri memnuniyeti de sıkça tartışılıyor. Nitekim ülkemizde çoğu benzin 95 oktan olarak satılsa da, bazı kullanıcılar araçlarının belirli firmalardan alınan yakıtlarla daha iyi performans gösterdiğini savunuyor.

Ben de kullanıcıların hangi firmaları en çok kullandığını ve bunun hakkında da deneyimlerini merak ettim. Bu anketin amacı, Techolay kullanıcılarının hangi akaryakıt firmasından daha memnun olduğunu görmek ve yorumlayıp tartışmak.

Ben başlayayım, opet ve po kullanıyorum genelde. Yerleşim yerime yakın, performansından da memnunum.

eklenmemiş seçenekleri de ek olarak altta belirtebilirsiniz, aldığınız yakıtla ne kadar yol aldığınızı da eklerseniz daha etkili olur.

Bp ve Shell.

Opet, çok zorda kalırsam Shell. Neden herkes opet tercih etmiş acaba, tuvaletleri temiz diye mi yoksa her zaman kaliteli ve güvenilir akaryakıt sağladığı için falan mı? :D

Bana en yakin Opet su karistiriyor iddiasi ile civarda gundemdeydi. Bir kere de Total'den aldim, aldigim aracin cekisinde dusme oldu gibi hissettim. Shell'den sasmiyorum. Hos, bazilari Turkiye'ye sadece 2-3 dagiticidan yakit geldigini, cok bir fark olmadigini iddia ediyor.