Hangi Android el konsolunu tercih edersiniz?

Makaleler
23
Artık Android el konsollarında PS2 oyunlarına kadar emülasyon yapabiliyorsunuz. Hatta bazıları PS3'ü ve Switch'i bile destekliyor. Peki bu Android el konsollarından hangisini tercih ederdiniz? Ya da tasarım olarak hangisi daha çok hoşunuza gitti? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Retroid Pocket 6

Anbernic RG 477V

AYN Odin 3

KONKR Pocket Fit

Retroid Pocket G2

AYN Thor

Anbernic RG 477M

Anbernic RG Slide

Retroid Pocket Mini V2

Anbernic RG 557

Retroid Pocket Flip 2

Anbernic RG 406H

Anbernic RG 406V

Anbernic RG Cube

Fiyatlar ve ulaşabilirlik uygun olsaydı tercih yapmak çok keyifli olurdu. Bunlardan birini almak yerine telefonu konsola çevirdim

Fiyatlar ve ulaşabilirlik uygun olsaydı tercih yapmak çok keyifli olurdu. Bunlardan birini almak yerine telefonu konsola çevirdim
Türkiye'de bir konsol kendine, 2 konsol da devlete almis gibi oluyorsun. Yoksa bunlar yurt disinda 150 dolar falan. Buraya gelince Steam Deck parasi istiyorlar.

Logitech G Cloud da listede olmalı diye düşünüyorum.
Guzel cihaz fakat 2022 cikisli Android 11 ile gelmis bir model. Biraz eskidi. Emulasyon konusunda uzmez ama. PS2'yi iyi cozunurlukle oynatiyor.

Android el konsollarina pek hakim degilim ama hangisi PS4'e kadar emule edebiliyorsa onu alirdim ben.
Oyle bir cihaz yok simdilik Android tarafinda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…