Steam Deck çok ağır değil ki. 640 gram.Daha iyi çözünürlük ve kare pek de umurumda değil. Şahsen yüksek kare iyi çözünürlük vb. istiyorsam kasamda oynar onların keyfini çıkarırım.
Dediğim gibi el konsolu benim için hafif oyunları keyifli bir şekilde oynatabilmesi açısından ön plana çıkıyor. Elime Steam Deck alıp Diablo 3 oynamak var bir de Switch Lite alıp oynamak var. Biri daha hafif kompakt diğeri daha ağır ve büyük.
Bu kısımda tercihler devreye giriyor, sen ağır büyük bir cihazla yüksek kare yüksek çözünürlük istersin, bense daha hafif kompakt bir cihazla düşük kare hızı ve düşük çözünürlükte keyifle oynamayı isterim.
Detaylar
Kim cevapladı?Kayraa
Başarılı
Steam Deck baya ağır, Switch Lite tüy gibi kalıyor.
Farklı bir tür olduğu için Nintendo koymadım Nintendo kendi türünde rakipsiz.Aralarında yok ama şahsen Switch Lite. Sebebi sorulacak olunursa da şahsen el konsolunda gidip AAA oyun oynamak pek mantıklı gelmiyor daha eğlenceli ve keyifli olabilecek hafif oyunlar daha mantıklı bir seçenek olarak geliyor bana.
Bir tane Switch Lite bir de Diablo 3 deme keyfime.
He ama ille de aralarından seçecek olursam Steam Deck, elde Diablo 4 oynamak güzel olur.
Steam Deck fiyatıyla Steam Deck optimizasyonutla öne çıkıyor. Valve ve Sony yakınlığını bilmeyen vardır Sony oyunlarını decke optimize ediyor Valve steamde bu yönde bildirim yayınlamış bu Sony her Sony oyununu optimize edecek şeklinde değil ama şimdilik optimize gözüküyor.
280 gram o da ama Steam Deck özellikleri bakımında çok ama çok daha iyi.Steam Deck baya ağır, Switch Lite tüy gibi kalıyor.
280 gram o da ama Steam Deck özellikleri bakımında çok ama çok daha iyi.
Neredeyse 2,5 katı ağır olan cihazdan bahsediyoruz, keza dediğin daha yüksek çözünürlükte 1280x720 yerine 1280x800 ekrana sahip olmak.
Daha güçlü bir cihaz olabilir ancak kullanım alanları farklı. Örnek olarak Diablo severim ben ve alsam da Diablo'dan farklı oyun oynamam neden 2,5 kat daha ağır ve 2 kat büyük bir cihaz alayım.
Tercih ve isteğe bağlı. Steam Deck kötü demiyorum keza yazımda konu içindekilerde Steam Deck'i tercih edeceğimi de belirttim.
Her şey özellik, işlemci gücü cart curt değildir.
Farklı bir tür olduğu için Nintendo koymadım Nintendo kendi türünde rakipsiz.
Steam Deck fiyatıyla Steam Deck optimizasyonutla öne çıkıyor. Valve ve Sony yakınlığını bilmeyen vardır Sony oyunlarını decke optimize ediyor Valve Steam'de bu yönde bildirim yayınlamış bu Sony her Sony oyununu optimize edecek şeklinde değil ama şimdilik optimize gözüküyor.
Zaten konu içinden tercih edeceksem Steam Deck tercih ederim bu bir gerçek. Neden tüm oyunlar Steam'de zaten, oynayacağım oyunları da almışım indirir oynarım keyfime bakarım.
Ancak şahşi düşüncem el konsolunun pratik olması yönünde olduğundan Switch veya Switch Lite benim ilk tercihim olur. Konudakilerin olmaz bilemem benim için böyle.
Başarılı bir cihaz elimde olsun istermiydim isterdim yalan söyleyemem ama ille de el konsoluysa switch lite.
Sizce Steam Deck ne kadar götürür?Neredeyse 2,5 katı ağır olan cihazdan bahsediyoruz, keza dediğin daha yüksek çözünürlükte 1280x720 yerine 1280x800 ekrana sahip olmak.
Daha güçlü bir cihaz olabilir ancak kullanım alanları farklı. Örnek olarak Diablo severim ben ve alsam da Diablo'dan farklı oyun oynamam neden 2,5 kat daha ağır ve 2 kat büyük bir cihaz alayım.
Tercih ve isteğe bağlı. Steam Deck kötü demiyorum keza yazımda konu içindekilerde Steam Deck'i tercih edeceğimi de belirttim.
Zaten konu içinden tercih edeceksem Steam Deck tercih ederim bu bir gerçek. Neden tüm oyunlar Steam'de zaten, oynayacağım oyunları da almışım indirir oynarım keyfime bakarım.
Ancak şahşi düşüncem el konsolunun pratik olması yönünde olduğundan Switch veya Switch Lite benim ilk tercihim olur. Konudakilerin olmaz bilemem benim için böyle.
Başarılı bir cihaz elimde olsun istermiydim isterdim yalan söyleyemem ama ille de el konsoluysa switch lite.
Nintendo uzun süre gitti.
Nintendo ile kıyaslandığında Steam deck az gider ama ne kadar daha doğrus.
Hocam AAA oyunlar ne güzel oynanıyor yani. Elden Ring, Dark Souls III, Spiderman, GTA V, RDR 2, God of War of, off. Bunun yanında birde Switch oyunlarını oynuyorsunuz.Neredeyse 2,5 katı ağır olan cihazdan bahsediyoruz, keza dediğin daha yüksek çözünürlükte 1280x720 yerine 1280x800 ekrana sahip olmak.
680 gram da çok ağır değil.
Tasarımı bile çok güzel.