Windows Defender önerenler olmuş ama Windows Defender her şeyi engelleyemiyor ve çoktan bulaştıktan sonra müdahale ediyor o zamanda bulduktan sonra eylemlerimizi alırken bekleyin kısmında donuyor tekrar bilgisayarı açtıktan sonra ise sürekli o virüs var gibi davranıyor.
Windows Defender önermeyin.
Kaspersky koruma olarak dediğiniz kadar iyi mi bilemicem ancak kullanımı bana zor geldi 3 seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam ayarlar kısmını bulamamıştım en kolay kullanımlı olan Avast bana göre Avast ama Avast'ın koruması nasıl bileniniz var mı?
ESET bilgisayarımı virüslere emanet etti deneme sürümünde ESET'e bulaşmayın derim truva atı geldiğinde onunla arkadaş gibi davranıp ESET yavaşlatıp truva atıda bilgisayarı çökertiyordu.
Kaspersky koruma olarak dediğiniz kadar iyi mi bilemeyeceğim ancak kullanımı bana zor geldi. 3 seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam ayarlar kısmını bulamamıştım en kolay kullanımlı olan Avast bana göre Avast ama Avast'ın koruması nasıl bileniniz var mı?
The current tests of antivirus software for Windows 10 from December 2024 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
Koruması iyi olan.
Bilgisayarı kastırmaması.
Tarama yaparken bile programları denetleyip virüslü bir şey varsa durduran.
Bilgisayara inen dosyayı anında tarayıp virüslüyse silen.
Bir virüs programı arıyorum siz ne önerirsiniz özellikle kasma yapmaması ve koruması iyi olması çok önemli.
Kasperskya güvenemedim tehditleri 1 saatte silebildi gerçekten güçlü bir tehdit olsaydı eğer bilgisayar çökebilirdi bu süre içinde sadece exe dosyası için 1 saat harcadı.
Kasperskya güvenemedim tehditleri 1 saatte silebildi gerçekten güçlü bir tehdit olsaydı eğer bilgisayar çökebilirdi bu süre içinde sadece exe dosyası için 1 saat harcadı.