Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
En baştaki default olan. Modlar genelde onunla oynanıyor.
cemkaraca
Üstün
Konuyu güncellemiştim ama güncellenmemiş. Genelde online oynayacağım ve arada mod kurarım belki. EVO ile en üsttekinin farkı nedir?En baştaki default olan. Modlar genelde onunla oynanıyor.
cemkaraca
Üstün
@Koneko Toujou, @Syntax, Teşekkür ederim.
TRSancakTR
Başarılı
En üsttekini satın alıp content Manager ile ngg veya DPC sunucularına katılabilirsin.
Bende oynuyorum çok sarıyor.
cemkaraca
Üstün
ngg ve DPC nedir?En üsttekini satın alıp content Manager ile ngg veya DPC sunucularına katılabilirsin.
Bende oynuyorum çok sarıyor.
Bir de ben gamepad ile oynayacağım. Öyle sarar mı?
TRSancakTR
Başarılı
Onlar yeni çıkan sürümleri.
Bir de ben gamepad ile oynayacağım. Öyle sarar mı?
Gamepad ile sarmayabilir. Bence çok pahalı olmayan bir direksiyon seti+shifter alın.
cemkaraca
Üstün
Maalesef alamam şu anda. Gamepad ile sarmazsa oyunu hiç almamayı düşünüyorum. Her indirim sezonunda indirime giriyor sonuçta bu oyun. İlerde alırım direksiyon alırsam.Gamepad ile sarmayabilir. Bence çok pahalı olmayan bir direksiyon seti+shifter alın.
TRSancakTR
Başarılı
Maalesef alamam şu anda. Gamepad ile sarmazsa oyunu hiç almamayı düşünüyorum. Her indirim sezonunda indirime giriyor sonuçta bu oyun. İleride alırım direksiyon alırsam.
Hocam sarıp sarmaması aslında kişisel fikirler, bana göre sarmaz. Ama bence oyunu alıp biraz oyna. Sarmazsa iade edebilirsin. Ama direksiyonla gerçekten o attığın makasları gerçekten makas atıyormuşsun gibi hissettiriyor, bende direksiyon seti alacağım. Sen yine de dene seni belki sarar.
Yeni konular
-
-
-
Kupon Amazon'da LEGO'da 1.500 TL'ye 300 TL indirim!
- Caner Uncu
-
-
-
-
-