Sizce hangi banka daha kullanışlı?

• Oy verenlerin toplamı
    37
  • Anket kapandı .
İş ve Garanti Bankası bana göre en iyileri. Kampanyaları çok iyidir ATM ve şube sayısı yeterince var. Mobil bankada Garanti Bankası'nın yatırım sekmesi arayüz güncellemesinden sonra biraz yavaş açılmaya başladı ama düzelirse onun dışında bir sorunu yok.

QNB Bank veya Enpara (artık banka statüsüne girdi) hem kampanyaları hem müşteri ilişkileri olarak son derece memnun edici hem ticaretimde hem günlük kullanımlarımda daha hiç üzmedi.

Akbank'ın müşteri temsilcileri kredi konusunda çok sıkboğaz edip her dakika arayıp rahatsız ediyorlar. Yok size uygun şöyle kredimiz var şunu mutlaka size yapalım, istemiyorum deyince de suratlı düşüyor ses tonları değişiyor. Ziraat Bankası zaten tam bir vasat. Aynı şubede bulunan başka hesaba para gönderirken bile EFT parası kesiyor. Zorunlu kredi kartı ödemeleri olmadığı sürece asla kullanmıyorum.

Keşke Ziraatın da olsa böyle kampanyaları...
Var ama genç kartın limiti 2000TL, bilmiyorum diğer bankalarda öğrenciler için verilen kredi kartlarinin limiti de bu mu değil mi ama bana pek yetmiyor. Bu kampayaların da üst limiti var mesela internet aliş verişinde çok yüksek bir ücret ödedin sana 400TL(aylık) veriyor maks. Oyun alışverişlerinde ise 250TL(aylık).