Detaylar
Kim cevapladı?Mark
Başarılı
Ziraat'ten şaşırtıcı şekilde çok memnunum. Kart kampanyaları nokta atışı ve çok güzel. Atm ve şube çeşitliliği fazla. Uygulamaları oldukça güzel ve kullanışlı. Ancak Ziraat, kampanya çeşitliliği yönünden burada çokça övülen diğer bankalardan zayıf olsa da yaptıkları kampanyalar hem güzel hem katılım limitleri düşük hem de verdiği Bankkart Lira'lar fazla. Ayrıca kazanılan bu liraları uygulama üzerinden diğer alışverişlere mahsup etmek de mümkün. Gidip harcamanıza gerek yok, harcadığınız tutarın yanına "Bankkart lira ile öde" seçeneğiyle sorunsuz ve hızlıca harcayabiliyorsunuz.
Madem teknoloji odaklı bir forumdayız aklıma teknoloji bağlamında gelen ve faydalandığım kampanyaları örnek göstereyim. Geçen sene Vatan Bilgisayar kampanyası oldu 15.000,00-TL'ye 1.500,00-TL direkt indirim verdi. Teknoloji alanında %10 direkt indirim görülmemiş bir kampanyaydı açıkçası. Troy'da ve Gürgençler'de Apple ürünleri için hemen hemen sürekli güzel kampanyalar oluyor. Airpods Pro 2 ve Macbook Air aldım çok iyi fiyattan.
Burada adı çok iyi kampanyaları var diye zikredilen bankaların birçoğuyla çalıştım, halihazırda çalıştıklarım da var. Arasından bir tek Teb Bonus'tan bir tık memnunum gerisi tıraş. Giyim kategorisinde 100.000,00-TL harca 150 TL verelim tarzı kampanyalarla dolu hemen hepsi. Ben Ziraat'in market ve akaryakıt kampanyalarını hemen her ay kullanıyorum ve her ay ortalama 1000 tl civarı puan geliyor. Nazar değmesinden korkarak yazdım açıkçası. Ama özellikle teknoloji alanındaki kampanyalarıyla buradaki kitlenin çoğu için faydalı bir kart olduğu kanaatindeyim.
Madem teknoloji odaklı bir forumdayız aklıma teknoloji bağlamında gelen ve faydalandığım kampanyaları örnek göstereyim. Geçen sene Vatan Bilgisayar kampanyası oldu 15.000,00-TL'ye 1.500,00-TL direkt indirim verdi. Teknoloji alanında %10 direkt indirim görülmemiş bir kampanyaydı açıkçası. Troy'da ve Gürgençler'de Apple ürünleri için hemen hemen sürekli güzel kampanyalar oluyor. Airpods Pro 2 ve Macbook Air aldım çok iyi fiyattan.
Burada adı çok iyi kampanyaları var diye zikredilen bankaların birçoğuyla çalıştım, halihazırda çalıştıklarım da var. Arasından bir tek Teb Bonus'tan bir tık memnunum gerisi tıraş. Giyim kategorisinde 100.000,00-TL harca 150 TL verelim tarzı kampanyalarla dolu hemen hepsi. Ben Ziraat'in market ve akaryakıt kampanyalarını hemen her ay kullanıyorum ve her ay ortalama 1000 tl civarı puan geliyor. Nazar değmesinden korkarak yazdım açıkçası. Ama özellikle teknoloji alanındaki kampanyalarıyla buradaki kitlenin çoğu için faydalı bir kart olduğu kanaatindeyim.
yusufumm07
Üstün
İş bankası bir cok özelliği var
Ne gibi? Hesabım var ama neyi farklı yapıyor bilmiyorum.
yusufumm07
Üstün
İş Cebi yükle orda var zaten incelersin.Ne gibi? Hesabım var ama neyi farklı yapıyor bilmiyorum.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-