Hocam Enpara'nın arayüzü bayağı eski ve telefonumda hatalar alıyordum yoksa ondan açardım ve ATM sayısıda düşükmüş duyduğum kadarıyla.
Kuveyt'in arayüzü bence güzel. Bir bak derim. Akbank ve Yapı Kredi ATM'leri ile anlaşmaları var. İkisinden biri illa oluyor zaten.

Peki hocam Kuveyt Türk güvenilir banka mı? Çevremde çok kotü banka diyorlar.
Güvenilir. 40 yıldır faaliyetteler. Yeni bir banka değil yani.

Herhangi bir kötülüğünü görmedim. Nakit paramı tutuyorum sadece içinde. Kredi kartım başka bankada.

7/24 FAST ücretsiz, MH'leri ilgili vs. Bir ara işim düştü hemen ilgilendiler. Kısaca memnunum. Enpara'nın arayüzü bana da eski geliyor.

Güvenilir. 40 yıldır faaliyetteler. Yeni bir banka değil yani.

Herhangi bir kötülüğünü görmedim. Nakit paramı tutuyorum sadece içinde. Kredi kartım başka bankada.

7/24 Fast ücretsiz, MH'leri ilgili vs. Bir ara işim düştü hemen ilgilendiler. Kısaca memnunum. Enpara'nın arayüzü bana da eski geliyor.

Sağ olun hocam en yakın zamanda Kuveyt Türk şubesinden hesap açacağım öneriniz için teşekkür ederim.

Devlet bankaları olabilir, özellikle Vakıfbank iyidir. Özel bankacılıkta ise QNB ve Garanti önerim.

Peki hocam Kuveyt Türk güvenilir banka mı? Çevremde çok kotü banka diyorlar.

Kuveyt Türk iyi değil. Zamanında hesap açtığımda sadece Türkiye'de geçerli Troy banka kartı verilmişti ve sürekli şubeye çağırıyordu. Diğer katılım bankalarını sorarsan kâr payıyla çalışsa bile devlete bir şekilde faiz ödeniyor ne yazık ki. Kredi veya tinansman çekmemeye bak mümkün olduğunca.

Kuveyt Türk iyi değil. Zamanında hesap açtığımda sadece Türkiye'de geçerli Troy banka kartı verilmişti ve sürekli şubeye çağırıyordu.
Zorla şubeye çağırmıyorlar. Her banka gibi ilk hesap açılışında Troy gönderiyorlar sonrasında tekrar banka kartı başvurusu yapıp Mastercard alabiliyorsunuz. Direkt mobil uygulamada karta başvururken seçebiliyorsunuz Troy veya Mastercard diye.

Zorla şubeye çağırmıyorlar. Her banka gibi ilk hesap açılışında Troy gönderiyorlar sonrasında tekrar banka kartı başvurusu yapıp Mastercard alabiliyorsunuz. Direkt mobil uygulamada karta başvururken seçebiliyorsunuz Troy veya Mastercard diye.
Bana bir seçenek sunmamıştı diye biliyorum, işletme hesabı olduğu için olmalıydı. Tahminimce prosedürler biraz farklı işliyor gibi bireysel ile KOBİ arasında. Çok da net hatırladığımı söyleyemem yani.