22723

Uzman
19 yaşındayım. Aylık maximum zaten 5.000 TL harcıyorum. Bir bankaya hesap açıp kullanacağım. Ödemeyi babam yapacak. İş Bankası kullanıyor kendisi.
Hangi bankaya gidip kart istemek daha mantıklı olur? Genç kart vs. bir şeyler duydum ama fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
19 yaşındayım. Aylık maximum zaten 5.000 TL harcıyorum. Bir bankaya hesap açıp kullanacağım. Ödemeyi babam yapacak. İş Bankası kullanıyor kendisi.
Hangi bankaya gidip kart istemek daha mantıklı olur? Genç kart vs. bir şeyler duydum ama fikrim yok.

Şu an kim ne derse desin bence Akbank ben internetten çok alışveriş yapıyorum ve 1.000TL harcamaya 250TL chip para veriyor müşteri hizmetleri çok nazik ve yardımcı oluyorlar uygulamalari ve EFT hizmetleri çok beğeniyorum bir kere bile pişman olmadım.

Uygulama üzerinden mi hesap oluşturalım? Yoksa gidip bankadan mi açtırmak gerek? Telefonda NFC var, kimlik okutabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için olarak Akbank’tır hocam. Geçen ay kredi kartımın 350 TL gibi bir kısmını verdiği chipparalar ile ödedim. 2 aydır da Tod üyeliği veriyor çok mutlu ediyor.

Akbank önermiyorum çok fazla kart çalınma vakası oluyor. Banka olarak ziraat ya da VakıfBank önerebilirim. İkisi de devlet bankası ve atmleri neredeyse her köşede var diyebilirim. Alternatif olarak İş Bankası da olabilir.