Arkadaşlar iş bankası reddetti kart başvurumu. Garanti de kimliğinin arkasında hasar var bankaya git diyip reddetti.

Kısaca üniversitede olmadigi için adam yerine konulmuyor, mezun olunca.

Arkadaşlar İş Bankası reddetti kart başvurumu. Garanti de kimliğinin arkasında hasar var bankaya git deyip reddetti.

Kısaca üniversitede olmadigi için adam yerine konulmuyor, mezun olunca.

Banka hesabını her türlü açabiliyorsunuz. Kredi kartı mı çıkarmayı denediniz?

Kredi kartı çıkarmayı denedim evet. 2000TL limit bile yeterliydi.

Sigortalı işiniz olmadığı sürece çok zor. Ya ciddi bir geliriniz olmalı ya taşınmaz varlığınız. Babanızdan ek kart çıkartmasını isteyin. Çok basit bir işlem. İstediğiniz limiti koyabilirsiniz.

Sigortalı işiniz olmadığı sürece çok zor. Ya ciddi bir geliriniz olmalı ya taşınmaz varlığınız. Babanızdan ek kart çıkartmasını isteyin. Çok basit bir işlem. İstediğiniz limiti koyabilirsiniz.
Oda öyle dedi. Sadece alışveriş yaptığım yerleri görmesin diye kredi kartı almaya çalıştım. Olur ya marketten sigara vs alırım. Durduk yere aramiz bozulur.

Şu an kim ne derse desin bence Akbank ben internetten çok alışveriş yapıyorum ve 1.000TL harcamaya 250TL chip para veriyor müşteri hizmetleri çok nazik ve yardımcı oluyorlar uygulamalari ve EFT hizmetleri çok beğeniyorum bir kere bile pişman olmadım.
Bu tarz bir kampanya göremedim. Mobilde nereden katılıyoruz?

Bu tarz bir kampanya göremedim. Mobilde nereden katılıyoruz?

Tüm kampanyalardan sanırım müşteriye özel bir şey. IMG_20251121_104418.webp