Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bir tek 3. oyunu baştan sona oynayıp bitirdim. BF serisine hakim olan veya en azından oyunlar hakkında çok bilgi sahibi olanların cevaplaması benim için çok daha iyi olur.

Bir tek 3. oyunu baştan sona oynayıp bitirdim. BF serisine hakim olan veya en azından oyunlar hakkında çok bilgi sahibi olanların cevaplaması benim için çok daha iyi olur.
Hocam BF1’in multiplayer modu çok iyidir. Tavsiye ederim ama uçak kullanan hayatsızlara dikkat etmek gerekiyor 😂

BF1 atmosferi başkadır, bence en iyi BF oyunlarından birisi. Eğer daha güncel bir oyun olsun dersen de BF6 derim. BF6 bence kötü değil son çıkan BF'ler arasında en iyisi denebilir.

Multi oynayacaksan tabii ki 6. en günceli o şu an. Her BF oyununda yaptığım gibi bunu da ön siparişle almıştım, yaklaşık 400 saatim var ve keyifle oynamaya devam ediyorum. Hikaye odaklı oynayacaksan atmosferiyle, gerçekçiliğiyle ve hissiyatıyla 1 ve 5 bambaşka seviyede. Online kısmı da keyifli ama arada hile geliyor, firma ilgilenmiyor artık eski serilerle. Topluluk sunucularında oynarsın. Eski dönem silahlar ve atmosferi istiyorsan 1 ve 5, günümüz ortamı gibi modern silahlarla çatışmalar olsun, aynı zamanda güncel de olsun istiyorsan direkt 6 al. 2042 ve 4'e bakma bile mazide kaldı onlar. 6 varken bunlara boşa vakit harcanmaz.

Son düzenleme:
Hikaye içinse 1i mutlaka alın. Multiplayer kısmı için ise 1-5 öneririm.
BF1: Daha çok atmosfer, yavaş , hissiyatlı, maçlar daha doygun. Recoil mantığı yok. Mermiler rasgele gider.
BF5: Silahlarda recoil mantığı var. O yüzden piyade kısmı daha iyi. Atmosfer olarak da başarılı. 1e göre daha hızlı oynanışı var.

Dönem dönem canım hangisini çekerse onu oynuyorum. Tarz olarak farklılar. O yüzden 1-5i alıp modunuz nasılsa ona göre girersiniz. Uçak, tank sürmek için 1 e , piyade ile kayıp akmak için 5e girmek vb.

Güncel indirimde olduklarından kaçırma. BF5 24TL felandı sanırım. Bütçe sorunun yoksa 6 ya da bakabilirsin ama ben önermiyorum. 1-5 gayet yeterli olacaktır.

BF serilerinden hikaye bekliyorsan güzel bir hikaye bekleme. Onun dışında online olarak 2042 ve 6'yı öneririm.

BF serilerinden hikaye bekliyorsan güzel bir hikaye bekleme. Onun dışında online olarak 2042 ve 6'yı öneririm.
BF1 için bu dediğine katılmıyorum. Hatta 2042 yi önde tutmandan dolayı yazdıklarına direkt katılmıyorum.
BF1 in çok iyi hikaye+oynanışı var. 2042 nin diğer serilerden öne çıktığı bir alan söyler misin? Atmosfer? Gunplay? Silah sistemi? Haritalar?

BF1 için bu dediğine katılmıyorum. Hatta 2042'yi önde tutmandan dolayı yazdıklarına direkt katılmıyorum.
BF1'in çok iyi hikaye+oynanışı var. 2042'nin diğer serilerden öne çıktığı bir alan söyler misin? Atmosfer? Gunplay? Silah sistemi? Haritalar?

BF1'in çok iyi hikayesi mi var? Hikaye var gibi gözüksün diye koymuş adamlar.