Ömer_Yeter
Yetkin
Bir tek 3. oyunu baştan sona oynayıp bitirdim. BF serisine hakim olan veya en azından oyunlar hakkında çok bilgi sahibi olanların cevaplaması benim için çok daha iyi olur.
Hocam BF1’in multiplayer modu çok iyidir. Tavsiye ederim ama uçak kullanan hayatsızlara dikkat etmek gerekiyorBir tek 3. oyunu baştan sona oynayıp bitirdim. BF serisine hakim olan veya en azından oyunlar hakkında çok bilgi sahibi olanların cevaplaması benim için çok daha iyi olur.
BF serilerinden hikaye bekliyorsan güzel bir hikaye bekleme. Onun dışında online olarak 2042 ve 6'yı öneririm.Bir tek 3. oyunu baştan sona oynayıp bitirdim. BF serisine hakim olan veya en azından oyunlar hakkında çok bilgi sahibi olanların cevaplaması benim için çok daha iyi olur.
BF1 için bu dediğine katılmıyorum. Hatta 2042 yi önde tutmandan dolayı yazdıklarına direkt katılmıyorum.BF serilerinden hikaye bekliyorsan güzel bir hikaye bekleme. Onun dışında online olarak 2042 ve 6'yı öneririm.
BF1 için bu dediğine katılmıyorum. Hatta 2042'yi önde tutmandan dolayı yazdıklarına direkt katılmıyorum.
BF1'in çok iyi hikaye+oynanışı var. 2042'nin diğer serilerden öne çıktığı bir alan söyler misin? Atmosfer? Gunplay? Silah sistemi? Haritalar?