Schwenzy

Uzman
Atlas, Ghost, Revi bu üçünden birini seçeceğim ama karar veremedim. RX 580 4 GB, Intel i7-4790 220 GB SSD ve 16 GB 1333 MHz RAM var. Bir de, bu custom Windowslarda FSR teknolojileri vs. sorunsuz çalışır mı?

Atlas, ghost, revi bu üçünden birini seçeceğim ama karar veremedim. RX 580 4 GB, Intel i7-4790 220 GB SSD ve 16 GB 1333 MHz RAM var. Bir de, bu Custom Windows'larda FSR teknolojileri vs. sorunsuz çalışır mı?

Custom Windows yerine LTSC sürümlerini tercih ederim, zaten biraz araştırma yaparsanız LTSC sürümlerini cutom Windows'lar kadar hafif hale getirebilirsiniz customları pek güvenli bulmuyorum.

AtlasOS ve ReviOS denedim uzun bir süre. Hatta şu an bilgisayarımda çift Windows var ana Windows'um AtlasOS diğeri ReviOS olarak kullanıyorum. AtlasOS daha başarılı buluyorum.

Atlas, ghost, revi bu üçünden birini seçeceğim ama karar veremedim. RX 580 4 GB, Intel i7-4790 220 GB SSD ve 16 GB 1333 MHz RAM var. Bir de, bu Custom Windows'larda FSR teknolojileri vs. sorunsuz çalışır mı?

Custom Windows yerine LTSC 2019 yükleyin, sonra da gereksiz servisleri silin. Rahatça kullanın.

Herkes LTSC önermiş de bence LTSC yüklerseniz bayağı uğraşırsınız. O yüzden Kinghaze'nin yaptığı Windows 10 Performance Edition'u indirin. Rahat rahat kullanın.