Kriyus 49

Üstün
Makaleler
1
Ya The Mentalist'e başlayacağım ya da Daredevil: Born Again. Sizce hangisine başlamalıyım? The Mentalist'i bayağı birileri öneriyordu da, Daredevil de izlemek istiyor gibiyim.

Daredevil bilim kurgu fantastik Mentalist gerçek hayat dedektiflik ve bazı bölümleri film tadında akıllara kazınan sahneleri var. Ben ikisini de izlemedim ama biliyorum dizileri ve listemdekiler bitince Mentalist'e başlayacağım. Daredevil'de ekstrem bir şey göremiyorum.

Diğerini izlemedim ancak mentalist hakkında şunları diyebilirim: Dizi ilk sezonlarda belirli bir seviyenin üstünde kalmayı başarıyor, ancak yazarların izleyicilerden daha zeki görünmek/hissetmek için verdikleri kararlar birkaç önemli cevaplanmayan soruyu doğuruyor. Bu da haliyle biraz kafa yorarsanız hikayenin bazı yerlerde çeliştiğini görmenize sebep oluyor. Ortalama üstü bir dizi izleyeceksiniz, ancak izlediğiniz en iyi dizi olmayacağı kesin. Başlarda ilginizi çekmezse bırakın; devamı pek farklı değil.

Daredevil Born Again gerçekten güzeldi ve devamı da gelecek ama bir önceki dizisini izlemediyseniz önce onu izleyin.