Merhaba. DualSense'ime stant almak istiyorum fakat hangisini alsam kararsız kaldım. Aklımda Rampage RP-PS5 var fakat orijinal değil bataryasına bir zarar verir mi diye düşünüyorum. Biraz daha bekleyip orijinalini alabilirim fakat oda kocaman adaptörle çalışıyor ve bende de onu takabilecek bir yer yok. Veya düz sadece özelliksiz standmı alsam diye düşünüyorum? Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 139802
Eki Görüntüle 139803
Eki Görüntüle 139804
DualSense kontrolcünüz için şarj istasyonu seçiminde daha iyi karar vermenize yardımcı olacak bazı öneriler:
1. Rampage RP-PS5:
-
Avantajlar:
- Hızlı şarj özelliği.
- RGB aydınlatma özellikleri ile estetik bir görünüm.
-
Dezavantajlar:
- Orijinal olmayan bir ürün, bu nedenle kaliteli mi sorusunu gündeme getiriyor.
- Batarya ömrüne etkisi belirsiz olabilir.
2. Devotech PS5 DualSense Kol Tutucu:
-
Avantajlar:
- Daha kompakt bir tasarım.
- Orijinal olup, şarj etmeden tutma amacıyla kullanılabilir.
-
Dezavantajlar:
- Şarj özellikleri yok, sadece tutucu.
3. Düz Stand Seçeneği:
-
Avantajlar:
- Daha uygun fiyatlı ve işlevsel.
- Alan tasarrufu sağlar.
-
Dezavantajlar:
- Şarj imkanı yok, sadece kontrolcüyü tutmak için kullanılabilir.
Öneriler:
- Hemen Şarj İstasyonu Almak İstiyorsanız: Rampage RP-PS5'i seçmek, hızlı şarj ve estetik avantajlarıyla iyi bir tercih olabilir, fakat potansiyel riskleri göz önünde bulundurun.
- Daha Sonra Orijinal Almak İsterseniz: Devotech, alternatif bir seçenek sunar ama şarj etmeyecek, bu yüzden kullanım amacınızı belirlemelisiniz.
- Sadece Tutucu İstiyorsanız: Düz bir stand almak, en basit ve alan tasarrufu sağlayacak çözüm.
Kararınızı verirken, kontrolcünüzün kullanım sıklığını, alan durumunuzu ve bütçenizi de göz önünde bulundurmayı unutmayın.