Hangi el konsolunu tercih edersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 288
Steam Deck çok ağır değil ki. 640 gram.

Farklı bir tür olduğu için Nintendo koymadım Nintendo kendi türünde rakipsiz.
Steam Deck fiyatıyla Steam Deck optimizasyonutla öne çıkıyor. Valve ve Sony yakınlığını bilmeyen vardır Sony oyunlarını decke optimize ediyor Valve steamde bu yönde bildirim yayınlamış bu Sony her Sony oyununu optimize edecek şeklinde değil ama şimdilik optimize gözüküyor.

Steam Deck çok ağır değil ki. 640 gram.

280 gram o da ama Steam Deck özellikleri bakımında çok ama çok daha iyi.

Neredeyse 2,5 katı ağır olan cihazdan bahsediyoruz, keza dediğin daha yüksek çözünürlükte 1280x720 yerine 1280x800 ekrana sahip olmak.

Daha güçlü bir cihaz olabilir ancak kullanım alanları farklı. Örnek olarak Diablo severim ben ve alsam da Diablo'dan farklı oyun oynamam neden 2,5 kat daha ağır ve 2 kat büyük bir cihaz alayım.

Tercih ve isteğe bağlı. Steam Deck kötü demiyorum keza yazımda konu içindekilerde Steam Deck'i tercih edeceğimi de belirttim.

Her şey özellik, işlemci gücü cart curt değildir.

Zaten konu içinden tercih edeceksem Steam Deck tercih ederim bu bir gerçek. Neden tüm oyunlar Steam'de zaten, oynayacağım oyunları da almışım indirir oynarım keyfime bakarım.

Ancak şahşi düşüncem el konsolunun pratik olması yönünde olduğundan Switch veya Switch Lite benim ilk tercihim olur. Konudakilerin olmaz bilemem benim için böyle.

Başarılı bir cihaz elimde olsun istermiydim isterdim yalan söyleyemem ama ille de el konsoluysa switch lite.

Sizce Steam Deck ne kadar götürür?

Nintendo uzun süre gitti.

Nintendo ile kıyaslandığında Steam deck az gider ama ne kadar daha doğrus.

Hocam AAA oyunlar ne güzel oynanıyor yani. Elden Ring, Dark Souls III, Spiderman, GTA V, RDR 2, God of War of, off. Bunun yanında birde Switch oyunlarını oynuyorsunuz.
680 gram da çok ağır değil.
Tasarımı bile çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…