Türkiye içerisinde;

Technopat,
Techolay,
Donanım Arşiv,
Donanım Haber,

kullanıyorum. Donanım Haber öldü tabii.

Yurt dışında da sadece DNS Club kullanıyorum herhalde. Ruslar güzel bir yer yapmış.

Son düzenleme:
Türkiye dışındaki hangi forum sitelerini kullanıyorsunuz? İsterseniz Türkiye içi de söyleyebilirsiniz. Ancak yurt dışında da böyle bilindik forum siteleri var mı, merak ettim. Elbet vardır fakat ben bilmiyorum.

Canı sıkıldıkça bilgisayar toplayan elemanın forumundayım. Bir de bura.

Kimse yok, herkes çoluğa çocuğa karışmış. 70'li nesiller zaten EYT'den emekli oldu, bizim 80 jenerasyonu da hayat mücadelesi işte çocukları olanlar ortaokul-lise seviyesinde şu an, kim uğraşacak forumla eğer işi PC falan değilse.

2001'den beri forumunu okurdum ama üyelik açıp yazmak işte 2005'deki o rüya pc alma zamanında ihtiyaç oldu. 5 sene sonra inciciler ve siyasetin de serbestleşmeye başlamasıyla troll+siyaset furyası forumun içinden geçti, bıraktık.

1790653934040.webp

Son düzenleme:
Kimse yok, herkes çoluğa çocuğa karışmış. 70'li nesiller zaten EYT'den emekli oldu, bizim 80 jenerasyonu da hayat mücadelesi işte çocukları olanlar ortaokul-lise seviyesinde şu an, kim uğraşacak forumla eğer işi PC falan değilse.

2001'den beri forumunu okurdum ama üyelik açıp yazmak işte 2005'teki o rüya PC alma zamanında ihtiyaç oldu. 5 sene sonra inciciler ve siyasetin de serbestleşmeye başlamasıyla troll+siyaset furyası forumun içinden geçti, bıraktık.

Eki Görüntüle 282554

Şu an bu forumda 2005 yılında DH'de üyelik açmış tek kişi sen olabilirsin. :hehehe: