Çözüldü Hangi internet firmasını tercih etmeliyiz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 671
  • Etiketler Etiketler
    hangi tercih
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Glay

Uzman
Merhaba, internet taahhüdü sona ermiş ve yeni bir firma bakıyoruz. Şu an Superonline kullanılıyor ve 1000 Mbps fiber hız veriyorlar. Fakat ben Superonline'da kalmak istemiyorum çünkü bu modeme hız sınırı falan koymak istiyoruz ve Superonline'ın saçma sapan sansürlerinden de canımız sıkıldığından dolayı açıkçası kalmak istemiyoruz. Az önce sorgulama yaptım, TurkNet ve Milleni en fazla 100 Mbps verebileceğini söylüyor. Bu durumda sizce ne yapmalıyım?

Çözüm
@Glay, diğerleri neden önermemiş anlayamadım açıkçası. Routerla çok kolay çözülebilecek bir problem bu. 1000-1500 TL civarına alabileceğin kaliteli bir router'ı diğer kata koy, mümkünse bir de kablo çek routera, mis gibi kullansınlar Daha ucuza bile alabilirsin ama gigabit internetin tamamını veremez muhtemelen. MR70X var, WiFi üzerinden bile 500+ Mbps hız verebilir.

Ek olarak DPI engelleme uygulamalarını router'a kurup bir de DNS'yi router'dan değiştirirsen router'a bağlı her cihaz her siteye girebilir, ek olarak bilgisayardan, telefondan vs. uğraşmana gerek kalmaz.
Kesinlikle D-Smart.
Aman diyeyim hocam yapacağınız en büyük hata olur sakın bak üstüne basa basa diyorum sakın! 1 ay önce DSmart'tan Türknete geçtik. Çok memnunuz. DSmart ile ilgili yaşadığımız sorunları açtığım konulara kesinlikle bakın. Tekrar diyorum sakın!

5 yıldır D-Smart internet kullanıyorum bulunduğum yerde fırtına veya yağmur yağarken bir kere bile kesilmedi internet ve bir kere hız bile düşmedi aşırı memnunum D-Smart'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…