senseiendo97

Çalışkan
Altyapımız yoktu 3 senedir, geçen aylarda Türk Telekom ekipleri geldi, fiber kablo çektiler. Bugün de binanın içerisine ve dışına kutu bıraktılar. Karşı binadaki konmuşuz, Superonline fiber kullanıyor ve memnunlarmış. Bugün konuştuğum Türk Telekom'daki kişi de, "Biz şu an Türk Telekom için bağlantı yaptık, başka firmadan internet bağlatacaksanız onların da gelip ekstradan kablo çekmeleri lazım" vs. dediler. Çok uzun zamandır bekliyoruz zaten. İnterneti hangi firmayla konuşayım? Genel olarak oyun oynayan birisiyim, düşük ms vs. önemli benim için. Turknet için iyi diyorlar ama bilmiyorum.

Fiber altyapıda Türk Telekom güzel hizmet veriyor. Turknet de zaten TT'nin altyapısından size internet sunacak. İki firmada da oyunlarda ping olarak sorun yaşamazsınız. Biri taahhütlü, biri taahhütsüz. Fiyatlara bakının isterseniz biraz.

Superonline'a değinmiyorum bile, bazı oyunlarda sorun çıkaran ve o kadar sansürlü bir interneti tercih etmeyin.

Routing anlamında Turknet daha iyi ama şu sıralar çok ama çok sıkıntı çıkarıyorlar. Ha Turknet'ten vazgeçemem dersen alırsın 12 ay peşin ödemeli, kafan rahat olur. Türk Telekom da iyi. Bölgendeki en iyi ISS'i seçmen her zaman daha iyi.

Fiyatlar arasında bayağı fark var özellikle Türk Telekom tarafında. Superonline ve Turknet'in fiyatları hemen hemen aynı fakat Türk Telekom'un çok pahalı ikisine nazaran acaba yanlış pakete mi bakıyorum?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260925_173846_Chrome.webp
    Screenshot_20260925_173846_Chrome.webp
    358,8 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20260925_173232_Chrome.webp
    Screenshot_20260925_173232_Chrome.webp
    228,3 KB · Görüntüleme: 16
"Biz şu an Türk Telekom için bağlantı yaptık, başka firmadan internet bağlatacaksanız onların da gelip ekstradan kablo çekmeleri lazım" vs.

Sırf hızlıca abone olun diye demişler. TurkNet, Türk Telekom altyapısını kullanabiliyor. Sansüronline kısmını bilmiyorum ama %90 kullanıyorlardır. Size tavsiyem, TurkNet bağlatın, 1-2 ay kullanın, memnun kalırsanız TurkNet routing kısmında en iyi firma. Onun dışında direkt Türk Telekom'a bakabilirsiniz.

Sırf hızlıca abone olun diye demişler. Turknet, Türk Telekom altyapısını kullanabiliyor. Sansüronline kısmını bilmiyorum ama %90 kullanıyorlardır. Size tavsiyem, Turknet bağlatın, 1-2 ay kullanın, memnun kalırsanız Turknet routing kısmında en iyi firma. Onun dışında direkt Türk Telekom'a bakabilirsiniz.

Şu an Superbox 5G kullanıyoruz daha 1 senesi var Superonline'ye geçiş yaparsak sıkıntı olmuyormuş cayma bedeli açısından diğer firmalar da bir tek Turknet 5.000 TL'ye kadar karşılıyor gibi bir şey okudum o konuya bir bakayım ona göre seçeyim en mantıklısı.

Şu an Superbox 5G kullanıyoruz daha 1 senesi var Superonline'ye geçiş yaparsak sıkıntı olmuyormuş cayma bedeli açısından diğer firmalar da bir tek Turknet 5.000 TL'ye kadar karşılıyor gibi bir şey okudum o konuya bir bakayım ona göre seçeyim en mantıklısı.

Turknet karşılıyor aylık indirim olarak.