Reis Brave önerme dedin ama ben 3-4 yıldır Brave kullanıyorum tek. Çok iyi.Firefox, Brave dışındaki bütün tarayıcılara açığım Norton, Avast gibi antivirüslerin tarayıcıları da olur hangi tarayıcıları önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Her siteye girdiğimde Türkçe'den İngilizce'ye çeviri teklifini nasıl kapatabilirim?
- Makaleler
- 9
Teklifin sağ üstünde ayar tuşu olmalı. Oraya girip teklifleri kapatın. Zen tarayıcının en önemli özelliği topluluk modları. Oraya bakın kesinlikle.Her siteye girdiğimde Türkçe'den İngilizce'ye çeviri teklifini nasıl kapatabilirim?
Reis Brave önerme dedin ama ben 3-4 yıldır Brave kullanıyorum tek. Çok iyi.
Hocam ben en son kullandığımda her tarafta farklı bir özellike farklı bir şeyle karşılıyordu o yüzden pek hitap etmiyor.
Yumuşakgüneş
Uzman
Geçen aylarda chrome'dan edge'e geçtim. Özellikle cpu kullanımı falan azaldı. Bazen eklentiler sıkıntı çıkarıyor o kadar. Onun dışında bir eksisini görmedim
- Makaleler
- 9
İki tarayıcıda Chromium tabanlı. Eklentiler nasıl sorun oluyor?Geçen aylarda chrome'dan edge'e geçtim. Özellikle cpu kullanımı falan azaldı. Bazen eklentiler sıkıntı çıkarıyor o kadar. Onun dışında bir eksisini görmedim
Yumuşakgüneş
Uzman
Bilemiyorum valla. Teleparty eklentisinde ve bir tane daha eklentide sıkıntı yaşamıştım belki çözülmüştür.İki tarayıcıda Chromium tabanlı. Eklentiler nasıl sorun oluyor?
Librewolf iyidir.Firefox, Brave dışındaki bütün tarayıcılara açığım Norton, Avast gibi antivirüslerin tarayıcıları da olur hangi tarayıcıları önerirsiniz?
hakanercelik
Başarılı
Normalde Firefox kullanıyorum ama şu sıralar deneme amaçlı Floorp kullanmaya başladım. Tavsiye edebilirim kesinlikle.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-