Bütçe
50.000 TL
bütçe sınırlı olunca iPhone da hep eksik bir şeylere denk geleceksiniz. Bence Android'e bir kere şans verin. Şu cihazda arayıpta bulamadığınız bir şey var mıdır mesela?

https://www.gsmarena.com/honor_magic7_pro-13480.php

Hocam vallahi Apple almak istiyorum yoksa maalesef ki şu bir gerçek anroidler kesinlikle daha F/P

60Hz ekran gözünüze kötü görünmemesinin sebebi 120+ kullanmamış olmanız hocam. iPhone 13'ten 17 Pro'ya geçtikten sonra su veresim gelmiyor panele.

Biliyorum hocam zaten farkı da bizzat gözümle gördüm fark ettim ama gene de 60Hz kullanılmaz anlamını taşımıyor.

Merhaba,

Elimde olan 12 Pro cihazımı sattım ve üstüne ekleyip 15 almayı düşünüyorum. Ne gibi donanım farklılıkları vs. fark edilir şekilde olur, yeni ne gibi özellikler eklenebilir? Kesinlikle alacağım cıhazı, daha karar vermedim ama sıfır bır cihaz alacağım. Aslında iPhone 16'yı da düşündüm ama maalesef ki bütçemi çok zorluyor ama aralarındaki farkları ister istemez öğrenmek istiyorum. 12 Pro ile 15 ve 16'nın ne gibi farkları var? 15 ile 16 arasındaki 10.000 TL farka değer mı? 12 Pro'ya kıyasla ne farkları olur? Sizin öneriniz ne olur?
15 alınmaz, AI bile yok.