shruux

Uzman
Fiber internete geçmeyi düşünüyoruz. Mevcut olarak Superonline kullanıyoruz, memnunuz; herhangi bir kesilme vesaire yaşamıyoruz yıllardır. Altyapı Türk Telekom'a ait olduğu için Superonline sadece taahhütsüz paketleri sunuyor. Turknet de aynı şekilde taahhütsüz, biliyorsunuz. İnternet babamın üstüne, kendisi taahhütsüz internete pek sıcak bakmıyor, sürekli zam gelir diye. Türk Telekom'da da internet fiyatları çok pahalı gibi sanki; örneğin 200 Mbps fiber 1.100 TL. Aynı zamanda Türk Telekom'dan memnun olmayan birçok yorum gördüm, söylentiler doğru mu?

Ben olabildiğince hızlı paket istiyorum. 100 Mbps değil de 200 Mbps gibi. Superonline'da 100 Mbps fiyatına 1000 Mbps kampanyası vardı ancak altyapı Türk Telekom'a ait olduğu için kullanamıyoruz. Taahhütsüz paketlere ne sıklıkla zam yapılıyor, örneğin 1 yıl içinde kaç kere zam gelir? Ortalama ne kadar gelir?

Türk Telekom'a yeni zam geldi, fakat altyapı 1.000 Mbps ise Turknet'i ne kadar sevsem de Türk Telekom daha mantıklı diyeceğim gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'a yeni zam geldi, fakat altyapı 1.000 Mbps ise Turknet'i ne kadar sevsem de Türk Telekom daha mantıklı diyeceğim gibi gözüküyor.
FTTH altyapı mevcut hocam, o hızları destekliyor fakat fiyatları tuzlu biraz.

TurkNet genelde TT portlara zam yapınca zam yapıyor. 12 ay peşin ödeme imkanınız varsa TurkNet çok mantıklı. Oyunlardaki Ping'i sansüronline'a göre daha düşük. Altyapınız TT VDSL mi, TT FTTH fiber mi?
TT FTTH.

Yeni fiyatlara ben mi alışamadım bilmiyorum ama Türk Telekom'da 100 veya 200 Mbps fiber şu an 1100 civarı, biraz tuzlu gibi geliyor. Belki de Superonline'da aynı hızların çok daha ucuz olmasından kaynaklı öyle gelmiştir bilmiyorum.

Bence Telekom kullan bu fiyatlardan sonra taahhütsüz kullanmak gerçekten güçlü ceplere hitap ediyor alıp 18ay sabit fiyat var diğerinde 200 daha ekler.

FTTH altyapı mevcut hocam, o hızları destekliyor fakat fiyatları tuzlu biraz.

TT FTTH.

İnternetteki fiyatlar aklınızda olsun, şubeden de gidip fiyat sorun. Bana internettekinden daha güzel fiyatlar sunmuşlardı. Mümkünse direkt ana merkeze müdürlüğe gidin. Eğer yine pahalı söylenirse Turknet 1.000 Mbps 1 yıllık ödeyin Taahhütlü gibi sabit fiyattan devam edin.

Yeni fiyatlara ben mi alışamadım bilmiyorum ama Türk Telekom'da 100 veya 200Mbps fiber şu an 1100 civarı, biraz tuzlu gibi geliyor. Belki de Superonline'da aynı hızların çok daha ucuz olmasından kaynaklı öyle gelmiştir bilmiyorum.

Çok saçma zam yaptılar hocam tüm piyasanın içinden geçildi.

İnternetteki fiyatlar aklınızda olsun, şubeden de gidip fiyat sorun. Bana internettekinden daha güzel fiyatlar sunmuşlardı. Mümkünse direkt ana merkeze müdürlüğe gidin. Eğer yine pahalı söylenirse Turknet 1.000 Mbps 1 yıllık ödeyin Taahhütlü gibi sabit fiyattan devam edin.
Yıllık ödemenin son tarihi 30 Haziran yazıyordu. Sanırım o tarihten önce yapamayız gibi duruyor.