Abidik gubidik derken hocam? Bazı şeylerden feragat etmek derken?

Yani ışıksız saf performans bir kasa çıkarırız da bu yüksek bütçelerde gerek yok. Feragat ise yani örnek Lian Li performance serileri daha iyi soğutuyor ama ışıksız gösterişsiz 2 3 derece feragat edip daha gösterişli olanı tercih ediyoruz.

Yani ışıksız saf performans bir kasa çıkarırız da bu yüksek bütçelerde gerek yok. Feragat ise yani örnek Lian Li performance serileri daha iyi soğutuyor ama ışıksız gösterişsiz 2 3 derece feragat edip daha gösterişli olanı tercih ediyoruz.
Hocam anladım ne demek istediğinizi. Ancak ben zaten parçaların çoğunu aldım. Dün gr701 ve power supply da aldım. Şu an tek eksik sıvı soğutma kaldı. Onda da iyi bir şey olsun istiyorum. Burada ekran öncelik değil. Olursa gösteriş için güzel olur. Olmazsa çok dert değil. Ancak ekransızla ekranlı arasında 1-2 derece oynayacaksa almışken ekranlı olmasını biraz daha tercih ederim.

Sizin dün attığınız model ile benim attığım arasında performans ve kalite açısından çok fark var mı

Sizin dün attığınız model ile benim attığım arasında performans ve kalite açısından çok fark var mı?

Performans farkı 1 derece vardır yoktu. Ryuo IV hortumu kısa olduğu için Ryujin 3 Extreme göre daha temiz bir görüntü veriyor. Ayrıca ekranı da daha büyük.

Hocam anladım ne demek istediğinizi. Ancak ben zaten parçaların çoğunu aldım. Dün gr701 ve power supply da aldım. Şu an tek eksik sıvı soğutma kaldı. Onda da iyi bir şey olsun istiyorum. Burada ekran öncelik değil. Olursa göşteriş için güzel olur.
Performans farkı 1 derece vardır yoktu. Ryuo IV hortumu kısa olduğu için Ryujin 3 Extreme göre daha temiz bir görüntü veriyor. Ayrıca ekranı da daha büyük.
Ryujin 3 Extreme 4. Versiyonu gelir mi sizce?

Hocam anladım ne demek istediğinizi. Ancak ben zaten parçaların çoğunu aldım. Dün GR701 ve Power Supply da aldım. Şu an tek eksik sıvı soğutma kaldı. Onda da iyi bir şey olsun istiyorum. Burada ekran öncelik değil. Olursa göşteriş için güzel olur.

Tamam ustam sorun yok.

Ryujin 3 Extreme 4. Versiyonu gelir mi sizce?

İllaki gelir yani bunlar hep satış stratejisi. Bence Ryuo IV daha modern.

@erayerinc Sonunda senin sistemi buldum ve GPU radyatör yana takılabiliyor. Gördüğün gibi herhangi bir sorun yok.

Son düzenleme: