Setup fotosu gelir mi?Philips 18 yıllık klavye ile 1996 üretim 2 tekerli A4 Tech mouse kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Şu an gelemez, yarın atarım.
Son düzenleyen: Moderatör:
sherkl
Başarılı
Kullandığınız A4 Tech mouse yüksek ihtimalle internet kafemizin olduğu çağda o zamanın efsane mouselarından ya. Az CS1.6 atmadık onunla. Yarın fotoğrafını atarsanız anılarım depreşebilir.Philips 18 yıllık klavye ile 1996 üretim 2 tekerli A4 Tech mouse kullanıyorum.
Ama dur galeriden bulmuşken mouse’u atayım:
sherkl
Başarılı
Ama dur galeriden bulmuşken fareyi atayım:
Eki Görüntüle 96479
Anlık 2 tekerliyi double Click'e sahip olan A4Tech sandım dalgınlığıma geldi sırf anılarımı gözümün önüne getirmek için. Bu fareyi de bir zamanlar kullanmıştım ama hiç hatırlamıyorum hissiyatını.
Stebb
Uzman
Build kalitesi nasıl hocam ürünün, benim GMK87 bayağı çatırdıyor çünkü de. Pek beklediğim bir kalite değildi, bu zamanın Prebuild'leriyle kapışabilecek fiyatlarda da değiller zaten, orası ayrı konu.GMK67.
Kendim dizmiştim.
İnceleme: GMK67 klavye kiti
Herkese selam! Ürünü 30 Ağustos'da whatgeek.com'dan (24WG24 kuponu ile) satın aldım. 7 Eylül gibi elime ulaştı. Ürünün kutusu şu şekilde: İçini açtığımızda bizi dışında pakete sarılmış klavye kiti karşılıyor. Ve içinden klavye kiti bizi karşılıyor. Switch olarak AKKO CS Piano tercih ettim...www.technopat.net
Fotoğrafları burada mevcut, o zamandan beri hala kullanıyorumKraker gibi oldu ama resmen uzun kullanımda.
- Makaleler
- 4
Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Dongle ile kullanıyorum, cillop gibi.Herhangi bir sorunu var mı hocam? Bağlantı kopma veya gecikme, tuşlarda yay sesi vs.
Aşırı rahat. Ben de 4 sene evvel iş yerinin tozlu raflarını karıştırırken buldum.Anlık 2 tekerliyi double Click'e sahip olan A4Tech sandım dalgınlığıma geldi sırf anılarımı gözümün önüne getirmek için. Bu fareyi de bir zamanlar kullanmıştım ama hiç hatırlamıyorum hissiyatını.
Ama artık klavye mouse’u değiştireceğim. Çağa ayak uydurmak lazım. Ergonomik klavye ve ergonomik mouse alacam. Bunları da ait oldukları yere yerleştireceğim.
Mehmet Can Vardar
Başarılı
ASUS ROG Azoth.
Bayağı çatırdıyor. İlk başlarda iyiydi, sonradan böyle oldu. Neresini tutsam orası çat ediyorBuild kalitesi nasıl hocam ürünün, benim GMK87 bayağı çatırdıyor çünkü de. Pek beklediğim bir kalite değildi, bu zamanın Prebuild'leriyle kapışabilecek fiyatlarda da değiller zaten, orası ayrı konu.