Philips 18 yıllık klavye ile 1996 üretim 2 tekerli A4 Tech mouse kullanıyorum.
Kullandığınız A4 Tech mouse yüksek ihtimalle internet kafemizin olduğu çağda o zamanın efsane mouselarından ya. Az CS1.6 atmadık onunla. Yarın fotoğrafını atarsanız anılarım depreşebilir.

Ama dur galeriden bulmuşken mouse’u atayım:
IMG_4187.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
GMK67.

Kendim dizmiştim.

Fotoğrafları burada mevcut, o zamandan beri hala kullanıyorum :D Kraker gibi oldu ama resmen uzun kullanımda.
Build kalitesi nasıl hocam ürünün, benim GMK87 bayağı çatırdıyor çünkü de. Pek beklediğim bir kalite değildi, bu zamanın Prebuild'leriyle kapışabilecek fiyatlarda da değiller zaten, orası ayrı konu.

Anlık 2 tekerliyi double Click'e sahip olan A4Tech sandım dalgınlığıma geldi sırf anılarımı gözümün önüne getirmek için. Bu fareyi de bir zamanlar kullanmıştım ama hiç hatırlamıyorum hissiyatını.
Aşırı rahat. Ben de 4 sene evvel iş yerinin tozlu raflarını karıştırırken buldum.
Ama artık klavye mouse’u değiştireceğim. Çağa ayak uydurmak lazım. Ergonomik klavye ve ergonomik mouse alacam. Bunları da ait oldukları yere yerleştireceğim.

Build kalitesi nasıl hocam ürünün, benim GMK87 bayağı çatırdıyor çünkü de. Pek beklediğim bir kalite değildi, bu zamanın Prebuild'leriyle kapışabilecek fiyatlarda da değiller zaten, orası ayrı konu.
Bayağı çatırdıyor. İlk başlarda iyiydi, sonradan böyle oldu. Neresini tutsam orası çat ediyor :D