Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    51
1737140874428.webp

postmarketOS geçtim.

Kullandığınız eklentiler nedir?
Liste su sekilde hocam
1737147561135.webp
1737147579979.webp

Tema
Ikon

@AMG GOAT Yukselttigim eski bir sistemde Debian 12 ve sonra Arch denedim, ikisindede XWayland uzerinden calisan uygulamalar ve NVIDIA suruculeri basimi agritti. Eninde sonunda kullanilabilir duruma getiremedigim icin Windows 10'a gecirdim sistemi. Linux yukleyip daha iyi performansi var diye stabiliteden azcik veririm diye dusunuyordum ancak performans da daha kotuydu.

NVIDIA suruculerinin bu durumda olmasi tabi iki Linux'un sucu degil ancak su anki X11 -> Wayland gecis doneminde Linux'u masaustu bilgisayarlarimda kullanacagimi sanmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışkın olduğum için Windows kullanıyorum hocam ama eskiden Elementary OS çok kullanırdım. Elementary OS'un içinde eskiden ekran kaydedici, gelişmiş workspace desteği, güzel bir bildirim paneli olması ve kullanım kolaylığı nedeniyle vazgeçilmez.

Uzun zamandır da kendi editlediğim Windows'u kullanıyorum. Toplam çalışan hizmetler bunlar;
Sadece 24 adet :D.
Bash:
Appinfo
Apple Mobile Device Service
AudioEndpointBuilder
Audiosrv
BFE
BrokerInfrastructure
CoreMessagingRegistrar
CryptSvc
DcomLaunch
Dhcp
Dnscache
EventSystem
FontCache
LSM
Netman
nsi
PolicyAgent
postgresql-x64-17
Power
ProfSvc
RpcEptMapper
RpcSs
Schedule
StateRepository
SystemEventsBroker
TimeBrokerSvc
UserManager
Winmgmt

Benim için Windows olmazsa olmaz gerçekten. Her türlü oyunu oynuyor, yazılımı sorunsuz kullanıyorum.

Not: Windows'u, genel olarak Linux'tan editliyorum. Kayıt defterini, Linux'tan düzenlemek daha kolay gerçekten ve her klasörü ve dosyayı erişim hakkın var :D.

Son düzenleme: