Tam buğday ekmek almak istiyorum ama hangi markanınkini almak lazım? Bazıları saf tam buğday olmuyormuş galiba.

En sorunsuz tam buğday ekmekleri genelde Uno'nun tam buğday serisi ve ıhe'nin tam buğday ekmekleri oluyor. Etikette ilk sırada tam buğdayunu yazdığı için daha güvenilirler. Marketten alırken sadece buna bakman yeterli.

Ya fırından alacaksınız taze kendi yaptıkları ve ben olsam katkı, koruyucu madde kullanıp kullanmadıklarını da sorardım ki sordum da ilk gittiğim fırında.

Ya da market, açık süt ürünleri satan yerlerde kaya çiftliğinde paketli tam buğday ekmeği satılıyor. İçindekiler kısmında sadece Tam buğdayunu, su, tuz, maya yazıyor. Koruyucu, katkı içermeden sadece ekmek yapımında gerekli şeyleri barındırıyor. Sağlıklı beslenmeye ve diyetisyenliğe fazlasıyla ilgim var. Ben bunları öneririm. 🥰:thumbsup:

Bu arada açık ürün satan yerlerden peynir falan alınmaz, içindekiler kısmını bilmiyoruz ve belirtmek zorunda da değiller. Ne firmalarında ne de mağaza sahibinden böyle bir bilgiye ulaşamadım. Örneğin ballarda Glukoz Fruktoz şurupları vs kullanmaları yüksek. Açık satılan peynirlerinde de koruyucu oldugundan eminim ama kanıtlayamam.

Ya fırından alıcaksınız taze kendi yaptıkları ve ben olsam katkı, koruyucu madde kullanıp kullanmadıklarını da sorardım ki sordum da ilk gittiğim fırında.

Yada market, açık süt ürünleri satan yerlerde kaya çiftliğinde paketli tam buğday ekmeği satılıyor. İçindekiler kısmında sadece Tam buğday unu, su, tuz, maya yazıyor. Koruyucu, katkı içermeden sadece ekmek yapımında gerekli şeyleri barındırıyor. Sağlıklı beslenmeye ve diyetisyenliğe fazlasıyla ilgim var. Ben bunları öneririm. 🥰:thumbsup:
Maya olmayan tam buğday ekmek yok mudur?