Hangi Minigames?

• TNT Tag

Oy: 1 8,3%
  • Block Party

• Katil Kim

Oy: 3 25,0%
  • SkyWars

Oy: 0 0,0%
  • BedWars

Oy: 5 41,7%
  • Hide and Seek

• OITC

• Lucky Wars

• Diğer(Yorumlarınızda belirtirseniz mutlu olurum.)

• Oy verenlerin toplamı
    12
  • Anket kapandı .
Bazı oyunları isminden hatırlamadım. Ama burada en keyiflisi katil kim olabilir. Fazla hırslı oyuncuların olmadığı her mod MC'de keyifli oluyor. Bir de Hypixel'de arka arkaya 10 oyun oynadığın mod vardı. O da güzel oluyordu.

Onun dışında çok izlense de Bedwars, SkyWars ve benzeri rekabetçi takım ve bireysel oyunları hiç keyifli olmuyor. Maalesef bu oyunu daha çok çocuk ve gençler oynadığından, avantaj elde etmek için makro tarzı şeyler çok kullanıyorlar. Sırf bu yüzden Minecraft vur, animasyon bekle gibi bir şey getirmişti. Galiba 1.9'da gelmişti. Sırf bu yüzden adı aklıma gelmeyen herkesin tek başladığı modda 1.8 sunucular halen devam ediyordu.

Ayrıca bu oyunun hırslıları da hiç çekilecek tipten oyuncular değiller. Çok oyunun salyalısı(hırslı oyuncu) Overwatch, R6 falan beni tilt etmiştir.

Ama bu oyundakiler çok kötüler ve bence oyunun çok oyunculusunu öldürüyorlar. Hypixel falan en popüler olduğu dönemde buna bir önlem almıyordu. Şu an nasıldır bilmiyorum. Yani rekabetçi modlar gibi seviyeye göre bir olay yoktu. En son 2015 gibi çok aktif oynardım. Sonradan da oynamışımdır ama sarmamaya başlamıştı.

Şu hunger Game'si hiç oynamadım. Mantığı Survival Games ile aynı mı yoksa farklı mı?
CS:GO'da 2014-15 gibi Anka diye bir Jailbreak sunucusu vardı. Orada da oynardık. Videosunu atayım. Minecraft'dan alınan moddu bu. Mantığı basit uçaktan atmıyorlar, başlangıçta elin boş başlıyorsun ve haritaya dağılıyorsun. Galiba harita küçülüyordu. BR mantığı yine, sadece sunumu farklı. Yukarıda bahsettiğim salyalılar bu modda daha aktifti.

Minecraft oynayanların popüler olan YT'urun videosunu da atayım. Güzelim çocuk YT yüzünden nereden nereye geldi. Paranın insanları nasıl bozduğunun kanıtı bu kanal olabilir.