?

• Spotify

• Youtube music - youtube

• Deezer

• Tidal

• Apple music

• Qobuz

• Soundcloud

• Mp3

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Böyle kapaklı şekilde nasıl indirdiniz?
2020'de kendi müzik kütüphanemi organize etmiştim, etmeyede devam ediyorum.
1713362566129.webp

1713362592882.webp

Ben de merak ettim bu şarkıları nasıl böyle indirdiniz? Ben müziği MP3 olarak indirdiğim zaman hiçbir bilgi (albüm, kapak, çıkış yılı, türü ve şarkı adı) olmuyor mecbur elle ekliyorum. Siz de mi elle eklediniz yoksa daha basit bir yolu mu var?
Bazılarını elle yaptım bazıları tüm bilgileri zaten barındırdığı için dokunmama bile gerek olmadı, mesela Steam'de satılan oyun müziklerini alırsanız tüm albüm bilgileri hazır oluyor ve bunları Windows Media Player kaydediyor.

Aynı şekilde 🏴‍☠️ sitelerde bulunan müzik albümlerinin çoğu bilgileri hazır geliyor.

Bazılarını elle yaptım bazıları tüm bilgileri zaten barındırdığı için dokunmama bile gerek olmadı, mesela Steam'de satılan oyun müziklerini alırsanız tüm albüm bilgileri hazır oluyor ve bunları Windows Media Player kaydediyor.

Aynı şekilde 🏴‍☠️ sitelerde bulunan müzik albümlerinin çoğu bilgileri hazır geliyor.

Hangi siteden bahsettiniz anladım. Benim indirdiklerim Türkçe pop, slow, remix ve akustik şeyler. Elle uğraşmadan otomatik düzenlensin istiyorum.