Hangi müzik uygulamasını kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    anket müzik

• Spotify

• Apple Music

• YouTube Music

• Tidal

• Deezer

• Fizy

• CD MP

• SoundCloud

• SoundCloud

• Winamp

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Normalde plak kalitesinde FLAC indirme ve depolama taraftarıyım. Spotify kullanıyorum ama ses kalitesi yüzünden Apple Music de düşünüyorum. 1 aylık aldım deniyorum

Ben dün Apple Music geçtim tek sorun şimdilik Türkçe listelerini geçirdiğim için bütün önerilenlerim Türkçe. Kaliteli kulaklıkla çok fark ediyor ve Dolby desteğini çok fazla müziğe vermişler bile. Spotify galiba üst düzey müzik kalitesi için paket çıkaracak.

Bu anket oy, kullanılabildiği için açtım.

Bu arada opsiyonlarda neden SoundCloud yok?

Spotify ve elma müzik! Ve takibi de aşkım (eski) Windows Media Player!

İfadeler: xwa
Spotify 160 milyon Apple Music 88 milyon civarı aboneye sahip.

YT Music kullanıyorum, sebebi ailem ile YT Premium kullanıyor olmam, boşa başka servise para vermek istemedim. YT Music'ten çok memnunum.

Eğer YouTube reklamları olmasa, Spotify kullanırdım, ama daha ucuza geldiği için mecburen YouTube Premium ile birlikte maalesef YouTube Music kullanıyorum.

Eğer YouTube reklamları olmasa, Spotify kullanırdım, ama daha ucuza geldiği için mecburen YouTube Premium ile birlikte maalesef YouTube Music kullanıyorum.

60 lira makul bir ücret. Netflix ve Prime servisleri gibi bir müzik orada bir müzik diğer platformda durumu olmadığı için değiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…