Hangi müzik uygulamasını kullanıyorsunuz?

• Spotify

• Apple Music

• YouTube Music

• Tidal

• Deezer

• Fizy

• CD MP

• SoundCloud

• SoundCloud

• Winamp

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kayıpsız yayını kapatıp kullanınca nasıl?
Hiç denemedim, Spotify'dan farklı olacağını pek düşünmüyorum.
BT kulaklik kullandigim icin ALAC'i ben mobil veri varken kullanmiyorum, o yuzden o konuda cok problem olmuyor.

Eki Görüntüle 37279

Gecen ayin tuketimi bu sekilde.
Bende de Truthear Zero var. DAC almam gerekiyor, 1 senedir alamadım. 1 senedir popomuzu doğrultamadık maddi olarak mlfs.

Konuya dönelim, Apple'ın arayüzünü pek sevmiyorum, çok kullanışsız. Uygulama da fazla sorunlu, oynatıcısı bazen müziği çalmıyor mesela bende. Hesap ile işlem yapmak için web sitesine giriyorum, login olamıyorum; arkadaş ekleme yok, dolayısıyla hem kendi dinlediğim müziği başkasıyla paylaşamıyorum (son dinlemeler yok yani) hem de başkasının dinlediği müziği göremiyorum, Discord'da da aynı şekilde "etkinlik" kısmına ekleyemiyoruz Apple Music'i vs. vs.

Apple beni yıldırdı yani biraz. Spotify çok daha stabil ve kolay kullanımı var. Yahut bilmiyorum, belki alıştığım için öyle geliyordur. Biraz beton Spotify'cı da olabilirim. :)

Bütün bunları bir kenara bırakırsak iki aboneliğe para bayılmak elbette istemem. :D Ama maalesef, bir şekilde Spotify'dan vazgeçemedim.

Son düzenleme:
Konuya dönelim, Apple'ın arayüzünü pek sevmiyorum, çok kullanışsız. Uygulama da fazla sorunlu, oynatıcısı bazen müziği çalmıyor mesela bende. Hesap ile işlem yapmak için web sitesine giriyorum, login olamıyorum; arkadaş ekleme yok, dolayısıyla hem kendi dinlediğim müziği başkasıyla paylaşamıyorum (son dinlemeler yok yani) hem de başkasının dinlediği müziği göremiyorum, Discord'da da aynı şekilde "etkinlik" kısmına ekleyemiyoruz Apple Music'i vs. vs.
Android uygulamasini denemedigim icin bir sey diyemem ama stabilite sorunum hic olmadi simdiye dek ne iOS'te ne de PC cilent'larinda. Spotify'in getirdigi aliskanliklardan dolayi sosyal kisminin olmamasinin yarattigi bosluk hissini yasamaniz normaldir buna karsi bir sey diyemem. Discord kismini harici uygulamalar ile cozebiliyorsunuz isterseniz.

Android uygulamasini denemedigim icin bir şey diyemem ama stabilite sorunum hiç olmadi simdiye dek ne IOS'te ne de PC cilent'larinda. Spotify'in getirdigi aliskanliklardan dolayi sosyal kisminin olmamasinin yarattigi bosluk hissini yasamaniz normaldir buna karsi bir şey diyemem. Discord kismini harici uygulamalar ile cozebiliyorsunuz isterseniz.

Bende de uygulama güzel çalışıyor. Bence uygulama olması gereken sadelikte. Arkadaş kısmının gelişmesi lazım.

Kendi müziğimi kendim indiriyorum, aylık dijital aboneliklere karşıyım.

Hizmet veriyorlar giderleri oluyor karşılamak için ücret almak zorundalar ve bu işi de kâr için yapıyorlar zaten. Windows gibi hem para alıp hem reklam göstermedikleri için böyle devam etmeleri iyidir.