Normalde plak kalitesinde FLAC indirme ve depolama taraftarıyım. Spotify kullanıyorum ama ses kalitesi yüzünden Apple Music de düşünüyorum. 1 aylık aldım deniyorum![]()
Ben dün Apple Music geçtim tek sorun şimdilik Türkçe listelerini geçirdiğim için bütün önerilenlerim Türkçe. Kaliteli kulaklıkla çok fark ediyor ve Dolby desteğini çok fazla müziğe vermişler bile. Spotify galiba üst düzey müzik kalitesi için paket çıkaracak.
Son 1 haftada aynı konudan birçok kez açıldı. Lütfen sosyali kirletmeyelim, açtığımız konu daha önce açılmış mı diye aratmak sosyal kullanımı açısından daha iyi olacaktır. Aşağıda bıraktığım konularda da fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. İyi sosyaller.
Spotify vs YouTube Music
Esenlikler, Güncel halleriyle gerek ses kalitesi gerek arayüzü gerek şarkı kütüphanesi olarak hangisini tercih etmeliyim? Bir tanesini satın alacağım. Biliyorsunuz ki Spotify, kendini son zamanlarda çok geliştirdi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Tekrardan iyi sosyaller.techolay.net
En iyi müzik platformu neresidir?
En iyi müzik platformu ve sebebi kısa cevap olursa sevinirim :)techolay.net
YouTube Music vs Spotify
Deneyimlerinize göre yorumlayınız lütfen. YouTube'un özellikleri var (yorum gibi) ve YouTube Premium alınca geliyor diye yorumlamayınız lütfen. Ses kalitesi, mobil, bilgisayar arayüzü, kütüphane çeşitliliği olarak yorumlayınız.techolay.net
Hangi müzik servisini kullanıyorsunuz?
Sadece Windows Media Player kullanıyorum. Böyle kapaklı şekilde nasıl indirdiniz?techolay.net
Bu anket oy, kullanılabildiği için açtım.