Sonuç olarak IPS'den geçtiğimde woow olacak mıyım?

Yeni Tandem QD’ler nasıl olur bilmiyorum ama fiyat olarak halihazırda satılanlardan yüksek olacağı kesin. Eğer 3. nesil QD-OLED almayı düşünüyorsanız kendi kullandığım XG27ACDNG modelini önerebilirim. Ben 1080p IPS monitörden geçtim gerçekten çağ atlıyorsun görüntü kalitesi anlamında.

Yukarıda söylenenlerden yola çıkarak bi bekleme yapmalı mıyım yoksa almalı mıyım? :D
MSI'ın 4. nesil QD-OLED modellerini bekleyebilirsin. 27" ve 32" olmak üzere çeşitleri gelecek. Onun dışında attığım 3 monitör de 4. nesil WOLED panel kullanıyor ve üçü de aynı panel.

MSI'ın 4. nesil QD-OLED modellerini bekleyebilirsin. 27" ve 32" olmak üzere çeşitleri gelecek. Onun dışında attığım 3 monitör de 4. nesil WOLED panel kullanıyor ve üçü de aynı panel.
Hocam bende OLED'e geçeceğim ASUS almayı düşünüyorum. Şuanda ASUS'un 3. Nesil QD-OLED'i aklımda WOLED'e göre renk performansı daha iyi diye gördüm hep araştırdığımda bu nedenle QD-OLED tercih etmek istiyorum. Fiyat olarak da bana çok uygun geldi. Aynı zamanda Penta Tandem QD-OLED gelecek bildiğiniz gibi. Sizce fiyatları Tandem WOLED ile yakın mı olur yoksa çok daha üstü mü olur ? O modelleri beklemeli mi yoksa şuan 3. Nesil QD-OLED iyi midir yine ?

ASUS XG27AQWMG aldım. Gri bant sorunu yok, görüntü şahane, IPS'den geçince woow dedim mi? dedim ama 30k vermeye değer mi tartışılır.

Renkler vs. herşey şahane ama 30K lira vermeye değmez. :D IPS panel monitörde gayet yeterli.
30K biraz fazla evet insanın içi gidiyor. 1 sene önce IPS bir monitöre 26K vermiştim fakat Allah'tan sıkıntılı geldi de iade ettim. İnsanın içi huzursuz olmuyor değil. Şimdi PS5 satıp OLED alacağım fakat kararsızım. PS5'i kullanmıyorum bir nevi kullanacağım bir şeye takas etmişim gibi olacağından bu sefer dert etmiyorum :D

Yeni konular