Bende 1K kullanıyorum. Oyuna girdiğimde bufferbloat için 100Mbps çekiyorum. Sonuçlarım böyle tavsiye üzerine aldım beğendim. Eğer aynı kullanımı düşünüyorsan. @NYTMARE hocam ayarladı bir sorun ayar çeker belki sizin içinde.
Detaylar
Kim cevapladı?shiedae3
Başarılı
Eki Görüntüle 217661
Bende 1K kullanıyorum. Oyuna girdiğimde bufferbloat için 100Mbps çekiyorum. Sonuçlarım böyle tavsiye üzerine aldım beğendim. Eğer aynı kullanımı düşünüyorsan. @NYTMARE hocam ayarladı bir sorun ayar çeker belki sizin içinde.
1Gbps de buffer bloat skoru nedir?
Onu bu cihaz yapamaz işlemciden dolayı. En azından ben böyle biliyorum ve sonuçları kötü benim için. Raspberry Pi 5 öneriliyor 1Gbps için.
Son düzenleme:
shiedae3
Başarılı
Onu bir cihaz yapamaz işlemciden dolayı. En azından ben böyle biliyorum ve sonuçları kötü benim için. Raspberry Pi 5 öneriliyor 1Gbps için.
Benim modemimin skoru halihazırda böyle XX530v ye gececeğim 500 Mbps geçince yani ISS sağlayacak.
Dosya Ekleri
Benim modemimin skoru halihazırda böyle XX530v ye gececeğim 500 Mbps geçince yani ISS sağlayacak.
Bence çok kafa yormaya gerek yok. Oyuna girdiğinizde SQM açıp devam edin. Çıktığınızda kapatın. Sonuçta 100Mbps oyunlar için fazlasıyla yeterli olmacak mıdır?
Bence çok kafa yormaya gerek yok. Oyuna girdiğinizde SQM açıp devam edin. Çıktığınızda kapatın. Sonuçta 100Mbps oyunlar için fazlasıyla yeterli olmacak mıdır?
Tabii OpenWrt birçok farklı özeliği var. En basit örnekleri DC, Roblox ve reklam engelemek gibi birçok özeliği kurabiliyorsunuz.
Türk Telekom. Kullandığım modem/router eski bir model olan ZyXEL VMG3313-B10A.
Çok ama çok kötü skor.... BE230 giriş seviyesiydi zaten.TP-Link Archer BE230 kullanıyorum, memnun değilim. En fazla C skor alabiliyorum. Ayrıca kablosuz performansı berbat.
Eki Görüntüle 217672
shiedae3
Başarılı
Tabii OpenWrt birçok farklı özeliği var. En basit örnekleri DC, Roblox ve reklam engelemek gibi birçok özeliği kurabiliyorsunuz.
Ben Keenetic Challenger düşünüyorum geleceğe dönük olması adına sizin fikriniz ne?
TP-Link Archer BE230 kullanıyorum, memnun değilim. En fazla C skor alabiliyorum. Ayrıca kablosuz performansı berbat.
Eki Görüntüle 217672
Yorumlarında çok da iyi olduğunu söylüyorlar.
25457
Uzman
Normalde Asus TUF BE3600 alacaktım fakat yerine bu ürün önerildi. Değiştireceğim, Keenetic Titan alacağım.Çok ama çok kötü skor... BE230 giriş seviyesiydi zaten.
shiedae3
Başarılı
Normalde ASUS TUF BE3600 alacaktım fakat yerine bu ürün önerildi. Değiştireceğim, Keenetic titan alacağım.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-