1768160839492.webp

100 kullanıyorum ama 500'e geçeceğim hocam.

Bende 1K kullanıyorum. Oyuna girdiğimde bufferbloat için 100Mbps çekiyorum. Sonuçlarım böyle tavsiye üzerine aldım beğendim. Eğer aynı kullanımı düşünüyorsan. @NYTMARE hocam ayarladı bir sorun ayar çeker belki sizin içinde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260111_225339_Chrome.webp
    Screenshot_20260111_225339_Chrome.webp
    746 KB · Görüntüleme: 31
Benim modemimin skoru halihazırda böyle XX530v ye gececeğim 500 Mbps geçince yani ISS sağlayacak.

Bence çok kafa yormaya gerek yok. Oyuna girdiğinizde SQM açıp devam edin. Çıktığınızda kapatın. Sonuçta 100Mbps oyunlar için fazlasıyla yeterli olmacak mıdır?

Bence çok kafa yormaya gerek yok. Oyuna girdiğinizde SQM açıp devam edin. Çıktığınızda kapatın. Sonuçta 100Mbps oyunlar için fazlasıyla yeterli olmacak mıdır?

Tabii OpenWrt birçok farklı özeliği var. En basit örnekleri DC, Roblox ve reklam engelemek gibi birçok özeliği kurabiliyorsunuz.

Tabii OpenWrt birçok farklı özeliği var. En basit örnekleri DC, Roblox ve reklam engelemek gibi birçok özeliği kurabiliyorsunuz.

Ben Keenetic Challenger düşünüyorum geleceğe dönük olması adına sizin fikriniz ne?

TP-Link Archer BE230 kullanıyorum, memnun değilim. En fazla C skor alabiliyorum. Ayrıca kablosuz performansı berbat.

Eki Görüntüle 217672

Yorumlarında çok da iyi olduğunu söylüyorlar.