Ben Keenetic Challenger düşünüyorum geleceğe dönük olması adına sizin fikriniz ne?

Yorumlarında çok da iyi olduğunu söylüyorlar.

Benim OpenWrt kurulumu hakında pek bilgim olmadığından. Forumda gerekirse bağlanıp ayarlarını yapacağını söylediği için. Xiaomi AX3000t alıp geçtim. 2 ürün arasında kalmıstım bende sonuç olarak 2 üründe 100Mbps için.

TP-Link Archer BE230. Kullanıyorum. Wifi çekimi anlatılan kadar iyi değil ama idare edecek şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
TP-Link Archer BE230 kullanıyorum, memnun değilim. En fazla C skor alabiliyorum. Ayrıca kablosuz performansı berbat.

Eki Görüntüle 217672
Skoru yükseltmek için modem arayüzünden üst tarafta Ev Kalkanı yazan yere tıkla. Gelen ekranda soldaki Qos ayarları yazan yere tıkla. Gelen ekranda Bant genişliği yazan yer seçili olsun, bant aralıklarını ayarla. Ben 1500’de tutuyorum sende skora göre ayarla ama çekime yapacak bir şey yok. Ben de memnun değilim.

Skoru yükseltmek için modem arayüzünden üst tarafta Ev Kalkanı yazan yere tıkla. Gelen ekranda soldaki Qos ayarları yazan yere tıkla. Gelen ekranda Bant genişliği yazan yer seçili olsun, bant aralıklarını ayarla. Ben 1500’de tutuyorum sende skora göre ayarla ama çekime yapacak bir şey yok. Ben de memnun değilim.
Burada konusunu açmıştım zaten, o tarz ayarların hepsini denedim fakat sonuç aynı maalesef.

Burada konusunu açmıştım zaten, o tarz ayarların hepsini denedim fakat sonuç aynı maalesef.

Sendeki routerin aynısı bende de var. Bende de internet 1000 Mbps. Yukarıda bahsettiğim ayarlarla şu an denetiğimde sonuç bu şekilde çıktı.

Ekran görüntüsü 2026-01-12 001907.webp

Ekran görüntüsü 2026-01-12 005336.webp

Son düzenleme: