25457
Uzman
Genelde 100 Mbps kullananlar memnun. Ben 1000 Mbps kullanıyorum.
Teşekkürler.
Genelde 100 Mbps kullananlar memnun. Ben 1000 Mbps kullanıyorum.
Teşekkürler.
Ben Keenetic Challenger düşünüyorum geleceğe dönük olması adına sizin fikriniz ne?
Yorumlarında çok da iyi olduğunu söylüyorlar.
Altyapınız ve kullandığınız routerlar nedir merak ettim.
Ben ISS'in sağladığı TP-Link XC 220G3 modemini kullanıyorum.
Skoru yükseltmek için modem arayüzünden üst tarafta Ev Kalkanı yazan yere tıkla. Gelen ekranda soldaki Qos ayarları yazan yere tıkla. Gelen ekranda Bant genişliği yazan yer seçili olsun, bant aralıklarını ayarla. Ben 1500’de tutuyorum sende skora göre ayarla ama çekime yapacak bir şey yok. Ben de memnun değilim.TP-Link Archer BE230 kullanıyorum, memnun değilim. En fazla C skor alabiliyorum. Ayrıca kablosuz performansı berbat.
Eki Görüntüle 217672
Burada konusunu açmıştım zaten, o tarz ayarların hepsini denedim fakat sonuç aynı maalesef.Skoru yükseltmek için modem arayüzünden üst tarafta Ev Kalkanı yazan yere tıkla. Gelen ekranda soldaki Qos ayarları yazan yere tıkla. Gelen ekranda Bant genişliği yazan yer seçili olsun, bant aralıklarını ayarla. Ben 1500’de tutuyorum sende skora göre ayarla ama çekime yapacak bir şey yok. Ben de memnun değilim.
Burada konusunu açmıştım zaten, o tarz ayarların hepsini denedim fakat sonuç aynı maalesef.