Benim OpenWrt kurulumu hakında pek bilgim olmadığından. Forumda gerekirse bağlanıp ayarlarını yapacağını söylediği için. Xiaomi AX3000t alıp geçtim. 2 ürün arasında kalmıstım bende sonuç olarak 2 üründe 100Mbps için.
TP Link EX-520v. 2.4G ve 5GHz aktif olmak üzere 3 ayrı ağa ayırarak Gigabit internetle kullanıyorum. Evdeki süpürge gibi elektronik eşyalar 5GHz ağına bağlanamıyor zira. Memnunum.
Skoru yükseltmek için modem arayüzünden üst tarafta Ev Kalkanı yazan yere tıkla. Gelen ekranda soldaki Qos ayarları yazan yere tıkla. Gelen ekranda Bant genişliği yazan yer seçili olsun, bant aralıklarını ayarla. Ben 1500’de tutuyorum sende skora göre ayarla ama çekime yapacak bir şey yok. Ben de memnun değilim.
Skoru yükseltmek için modem arayüzünden üst tarafta Ev Kalkanı yazan yere tıkla. Gelen ekranda soldaki Qos ayarları yazan yere tıkla. Gelen ekranda Bant genişliği yazan yer seçili olsun, bant aralıklarını ayarla. Ben 1500’de tutuyorum sende skora göre ayarla ama çekime yapacak bir şey yok. Ben de memnun değilim.