Hangi RTX 5070 modeli tercih edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmet35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 329
  • Etiketler Etiketler
    5070 hangi

Ne kadar fark vardı ki 0 ürün ile?

Amazon'dan yeni gibi ASUS Prime yakaladım Amazon depo tarafından satılıyordu 9 taksit 30.600 TL'ye aldım sizce iyi mi?
Eğer sorunsuz bir kartsa fiyatı iyi sayılabilir. Depo ürünü olduğu için iade eden ne için iade etmiş bilmek lazım ama o da mümkün değil.

Ne kadar fark vardı ki 0 ürün ile?

Şu an 0 en ucuz Gigabyte 32K falan ASUS'un sıfırı Prime modeli 38k ama kutu açılmamıştı sorunsuz kart.

Şu an 0 en ucuz Gigabyte 32K falan ASUS'un sıfırı Prime modeli 38k ama kutu açılmamıştı sorunsuz kart.

2.el olarak da o fiyata alırızda taksit kim yapar bir de Amazon garanti veriyor depo ürünlerine bir sene.

2.el olarak da o fiyata alırızda taksit kim yapar bir de Amazon garanti veriyor depo ürünlerine bir sene.

Bende ASUS Prime modeli var kucuk bir undervolt yaptım karta 55 dereceyi gecmiyor kart.

Ne ayarı yaptın benim 60 65 sıçrıyor sonra 50'lere geri geliyor.

Kart quıte BIOS'ta mı yoksa performansta mı?

CS ve Valorant'ta kart fan acmıyor 50 52 de gezıyor CB77 Arc raiderste kart 500 RPM acıyor 55'i gecmıyor.

CS ve Valorant'ta kart fan acmıyor 50 52 de gezıyor CB77 Arc raiderste kart 500 RPM acıyor 55'i gecmıyor.

İstersen yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…