Herkese teşekkür ederim.
9 taksit olayı iyi piyasa fiyatına taksitle 3'ten fazla yapan yer yok Amazon'dan almayı düşünüyorum ama bilemedim bu ay içinde alacağım bir tane.

Amazon'dan yeni gibi ASUS Prime yakaladım Amazon depo tarafından satılıyordu 9 taksit 30.600 TL'ye aldım sizce iyi mi?

Ne kadar fark vardı ki 0 ürün ile?

Ne kadar fark vardı ki 0 ürün ile?

Şu an 0 en ucuz Gigabyte 32K falan ASUS'un sıfırı Prime modeli 38k ama kutu açılmamıştı sorunsuz kart.

Şu an 0 en ucuz Gigabyte 32K falan ASUS'un sıfırı Prime modeli 38k ama kutu açılmamıştı sorunsuz kart.

2.el olarak da o fiyata alırızda taksit kim yapar bir de Amazon garanti veriyor depo ürünlerine bir sene.

2.el olarak da o fiyata alırızda taksit kim yapar bir de Amazon garanti veriyor depo ürünlerine bir sene.

Bende ASUS Prime modeli var kucuk bir undervolt yaptım karta 55 dereceyi gecmiyor kart.

Ne ayarı yaptın benim 60 65 sıçrıyor sonra 50'lere geri geliyor.

Kart quıte BIOS'ta mı yoksa performansta mı?

CS ve Valorant'ta kart fan acmıyor 50 52 de gezıyor CB77 Arc raiderste kart 500 RPM acıyor 55'i gecmıyor.

CS ve Valorant'ta kart fan acmıyor 50 52 de gezıyor CB77 Arc raiderste kart 500 RPM acıyor 55'i gecmıyor.

İstersen yardımcı olurum.