Yakuza 23
Deneyimli
UV basmayı unutmayın, artık hotspot değerini görebiliyorsunuz.Sistemi topladım, iki gün sonra görevlendirme çıktı. Hiçbir ayara zaman ayıramadım, PC'yi de çok kullanamadım bu zamana kadar; benim için biraz fazla talihsizliğin üst üste geldiği bir dönem oldu açıkçası. Zen6'yı falan bekleyebilirmişim belki
Kendimin sınırlı kullanımında Zotac'ta bir sorun görmedim; coilwhine yok, ağır yükte ısı testi yapmadım ancak ısı değerleri benchmarklarda orta-iyi diyebilirim ama seçtiğim kasa da hava akışı güçlü bir model. O dönemki okumalarım, araştırmalarıma göre de INNO3D X3 OC alsam da çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum, ben 63K'ya denk getirmiştim @RapidLemming955 sağ olsunbenzer özellikli kartlar ama ZOTAC çok daha premium duruyor bence.
Zotac 5080 Solid Core'un üstadına bu forumdan ulaşılabiliyor: @Yakuza. Henüz bana nasip olmadı ancak en kısa sürede benim karta da kendisinin konularını inceleyip UV ayarı yapacağım; daha az güç tüketimi, daha az ısı daha yüksek performans demek her zaman iyidir.
UV basınca kartın düzelmesi hotspotun fazla olmasındandı işte nvidia bunu gizliyordu.
HWMONITOR | Softwares | CPUID
HWMonitor for Windows® x86/x64 is a hardware monitoring program that reads PC systems main health sensors : voltages, temperatures, powers, currents, fans speed, utilizations, clock speeds ... The program handles : CPU and GPU-level hardware monitoring...
Son düzenleme: