Bütçe
200.000 TL
Sistemi topladım, iki gün sonra görevlendirme çıktı. Hiçbir ayara zaman ayıramadım, PC'yi de çok kullanamadım bu zamana kadar; benim için biraz fazla talihsizliğin üst üste geldiği bir dönem oldu açıkçası. Zen6'yı falan bekleyebilirmişim belki :rofl:

Kendimin sınırlı kullanımında Zotac'ta bir sorun görmedim; coilwhine yok, ağır yükte ısı testi yapmadım ancak ısı değerleri benchmarklarda orta-iyi diyebilirim ama seçtiğim kasa da hava akışı güçlü bir model. O dönemki okumalarım, araştırmalarıma göre de INNO3D X3 OC alsam da çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum, ben 63K'ya denk getirmiştim @RapidLemming955 sağ olsun :D benzer özellikli kartlar ama ZOTAC çok daha premium duruyor bence.

Zotac 5080 Solid Core'un üstadına bu forumdan ulaşılabiliyor: @Yakuza. Henüz bana nasip olmadı ancak en kısa sürede benim karta da kendisinin konularını inceleyip UV ayarı yapacağım; daha az güç tüketimi, daha az ısı daha yüksek performans demek her zaman iyidir.
UV basmayı unutmayın, artık hotspot değerini görebiliyorsunuz.

UV basınca kartın düzelmesi hotspotun fazla olmasındandı işte nvidia bunu gizliyordu.

1784310867186.webp

Son düzenleme: