Yer
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀
Dostlar RX 9070 XT alacağım ilk göz ağrım olacak 940MX'den sonra :) bende elit segment olsun istiyorum aşağıdaki 3 karttan sizce hangisi daha iyi soğutma OC performansı ve diğer taraflardan daha iyi sonuç sunar?

Bütçem yetiyor hepsine:

• RX 9070 XT Nitro+
  • RX 9070 XT taichi.
  • RX 9070 XT Aorus Elite.

Nitro+ alırdım ben ama hiçbiri üzmez, aralarındaki farkı detaylı ölçümler yapmadan hissetmezsin. Sana güzel geleni alsan bile olur.

Nitro+ düşünüyordum bende diğer ikiliye nazaran biraz daha ucuz olunca ama çok fazla coil whine şikayeti duydum, Elite çok iyi seri ama Taichinin soğutma performansı muazzam seviyede. Elite vs Taichi arasında tercih yapardım ben.

Nitro+ ve taichi incelemesi var buradan bakabilirsin. ASRock ve Sapphire de 12VHPWR güç kablosu gerekiyor, Gigabyte ise 8 pin x 3 güç beslemesi var. Senin PSU da 12VHPWR güç çıkışın varsa alttaki 2 seçenekte iyi ama benim tercihim ASRock olurdu sanırım. Tüm test sonuçlarına bakmadım. ASRock da 2 çift BIOS var ayrıca.

Son düzenleme:
Taichi kullanıyorum bu sıcak aylarda 55 derece. Cw mevcut ancak dibine girince kasa fanlarının sesi bastırıyor o kadar az diyebilirim. Attığınız 3 model arasında bende kalmıştım. Çünkü MHz değeri 3'ünde en yüksekte kablo yapısı ve görüntüsü itibari ile taichi tercih ettim memnunum. Nitro'yu aldığım zaman kablo yapısı ve rengi nedeni ile tercih etmemiştim sonradan cw şikayetleri çoğaldı.

Dostlar RX 9070 XT alacağım ilk göz ağrım olacak 940MX'den sonra :) bende elit segment olsun istiyorum aşağıdaki 3 karttan sizce hangisi daha iyi soğutma OC performansı ve diğer taraflardan daha iyi sonuç sunar?

Bütçem yetiyor hepsine:

• RX 9070 XT Nitro+
  • RX 9070 XT taichi.
Aşağıdakini alırdım.

Veya bunu alırdım:

Bu arada bu serideki Devil kartların tasarımları kötü geldi. Mercy devam. Ajan gibi kart maşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçem yetiyor hepsine:

• RX 9070 XT Nitro+
  • RX 9070 XT taichi.

Hocam AMD de XFX, Sapphire ve PowerColor en iyi firmalar. Nitro ve taichi güzel seçenekler PowerColor elit segmentten Red Devil de olabilir. Nitro'da çok cw var taichi de de öyle. Ben Red Devil alırdım.

Taichi kullanıyorum bu sıcak aylarda 55 derece. Cw mevcut ancak dibine girince kasa fanlarının sesi bastırıyor o kadar az diyebilirim. Attığınız 3 model arasında bende kalmıştım. Çünkü MHz değeri 3'ünde en yüksekte kablo yapısı ve görüntüsü itibari ile taichi tercih ettim memnunum. Nitro'yu aldığım zaman kablo yapısı ve rengi nedeni ile tercih etmemiştim sonradan cw şikayetleri çoğaldı.

ASRock RX 9070 XT taichi OC (quiet BIOS) Sessiz BIOS seçiliyken de coil whine yapıyor mu sizin kartınız?