Taichi kullanıyorum bu sıcak aylarda 55 derece. Cw mevcut ancak dibine girince kasa fanlarının sesi bastırıyor o kadar az diyebilirim. Attığınız 3 model arasında bende kalmıştım. Çünkü MHz değeri 3'ünde en yüksekte kablo yapısı ve görüntüsü itibari ile taichi tercih ettim memnunum. Nitro'yu aldığım zaman kablo yapısı ve rengi nedeni ile tercih etmemiştim sonradan cw şikayetleri çoğaldı.

Hocam taichiye karar verdim tüm yardımlarınız için çok teşekkürler ❤️

Umarım cw gibi şeyler olmadan sapasağlam kullanırsınız ☺️

Hocam aldınız mı bilmiyorum ama ben az önce gaming gecesinden 31.999TL'ye Red Devil aldım. Fiyat mükemmel almayı düşünürseniz öneririm. Stok kaldı mı bilmiyorum vardır ama herhalde.

Son düzenleme:
Umarım cw gibi şeyler olmadan sapasağlam kullanırsınız ☺️

Hocam aldınız mı bilmiyorum ama ben az önce gaming gecesinden 31.999TL'ye Red Devil aldım. Fiyat mükemmel almayı düşünürseniz öneririm. Stok kaldı mı bilmiyorum vardır ama herhalde.

Hocam normalde bende en ucuzunu alacaktım ama taksit yapması gerek işte Gaming.Gen.TR ince Sinerji gibi yerler taksit yapmıyor yapsada %9999999 vade koyuyor Hepsiburada kral olduğu için vade farksız 9 taksit yapıyor taksitli olması lazım hocam hemen almayacağım hocam az bekleyeceğim çok uçuk şu an illak düşecektir satılmayınca.

Taksit yapması önemli hocam vade farksız 9 taksit yaptığı için Hepsiburada'dan almak zorundayım.

Hocam normalde bende en ucuzunu alacaktım ama taksit yapması gerek işte Gaming.Gen.TR ince Sinerji gibi yerler taksit yapmıyor yapsada %9999999 vade koyuyor Hepsiburada kral olduğu için vade farksız 9 taksit yapıyor taksitli olması lazım hocam hemen almayacağım hocam az bekleyeceğim çok uçuk şu an illak düşecektir satılmayınca.

Taksit yapması önemli hocam vade farksız 9 taksit yaptığı için Hepsiburada'dan almak zorundayım.
Zaten o çok büyük bir nimet ve piyasada genelde en uygun hepsiburada ile amazon satıyor. Trendyol da QNB trendyol var 9 taksit ama ürünler hep piyasanın 2-3K üzerinde.

Hocam 3 taksit vadesiz yapıyordu her karta. Bekleme konusunda da bence düşmesini değil de indirim kovalayın. Düşmeyecek ya da düşerse beklediğinize değecek kadar olmaz.

Hocam 3 taksit vadesiz yapıyordu her karta. Bekleme konusunda da bence düşmesini değil de indirim kovalayın. Düşmeyecek ya da düşerse beklediğinize değecek kadar olmaz.

3 taksit az hocam ay başı çok düşüyor illak indirecekler çünkü satmıyor şu an kart 38.000₺ çok pahalı Hepsiburada'da hemen satılsın diye satılmadımmı indiriyor hemen. Bekleyeceğim biraz.

Hepsiburada zaten fiyata farkı ekleyip peşin fiyatına satıyor. Fiyat düşüreceklerini sanmıyorum. Diğer uygun satan sitelerde vade farkı ile kıyaslayın. HB uyguna geliyorsa oralardan alın. İndirim bekleyecekseniz de almadan önce bunu deneyin.

3 taksit az hocam ay başı çok düşüyor illak indirecekler çünkü satmıyor şu an kart 38.000₺ çok pahalı Hepsiburada'da hemen satılsın diye satılmadımmı indiriyor hemen. Bekleyeceğim biraz.

Hocam Hepsiburada daha çok taksit yapıyor fakat benim HB'da gördüğüm Red Devil 43bin TL 9 taksit 32bintl 3taksit. Size kalmış.