Hocam Hepsiburada daha çok taksit yapıyor fakat benim HB'da gördüğüm Red Devil 43bin TL 9 taksit 32bintl 3taksit. Size kalmış.

Red Devil almayacağım zaten hocam bekliyorum çünkü hiç satış yok taichi cephesinde Nitro+ yok sattı HB'de kalmadı 35.000₺'liği şu an sadece 39.000₺'liği var taichi 1 haftaya 37.000 olur şu an 38.400₺

Red Devil almayacağım zaten hocam bekliyorum çünkü hiç satış yok taichi cephesinde Nitro+ yok sattı HB'de kalmadı 35.000₺'liği şu an sadece 39.000₺'liği var taichi 1 haftaya 37.000 olur şu an 38.400₺
Almadıysanız size ve konuyu görüp arada kalan diğer arkadaşlara ufak bir tavsiye vereyim.

Nitro+, Aorus Elite, Taichi, Red devil, Mercury Magnetic gibi top tier modellerden hangisini seçerseniz seçin hepsi aynı kalitede ve birbirlerine çok yakın modeller yani birini alınca tüh keşke bunu değil de diğerini alsaydım demezsiniz.

Ama çok büyük bir ama var bunların içinde sadece Aorus Elite in 4 yıl garantisi var, geri kalan tüm kartların standart 2 yıl. Gigabyte Aorus GPU lara özel 4 yıl global garanti sunuyor. Kartı alıp 30 gün içinde siteden kayıt yaparsan total garanti 4 yıl oluyor ve dediğim gibi Global bir garanti yani Türkiye'de de geçerliliği var bunu çoğu kişi bilmiyor. Yalnız bu sadece Aorus GPU lara özel anakart yada diğer bileşenler değil.

2 yıl sonra kartı satarken ''2 yıl garantili'' diye satmak var, bir de ''garantisi bitti'' diye satmak var yada kullanacaksan bile 3 yıl sonra bir arıza, sorun olunca karşında Gigabyte gibi bir firma var.

Özetle benim tavsiyem fiyatlar arasında dramatik farklar yoksa mutlaka Aorus Elite alın, 4 yıl garanti çok çok büyük bir artı.

Almadıysanız size ve konuyu görüp arada kalan diğer arkadaşlara ufak bir tavsiye vereyim.

Nitro+, Aorus Elite, taichi, Red Devil, mercury magnetic gibi top tier modellerden hangisini seçerseniz seçin hepsi aynı kalitede ve birbirlerine çok yakın modeller yani birini alınca tüh keşke bunu değil de diğerini alsaydım demezsiniz.

Ama çok büyük bir ama var bunların içinde sadece Aorus Elite'in 4 yıl garantisi var, geri kalan tüm kartların standart 2 yıl. Gigabyte Aorus GPU lara özel 4 yıl global garanti sunuyor. Kartı alıp 30 gün içinde siteden kayıt yaparsan Total garanti 4 yıl oluyor ve dediğim gibi global bir garanti yani Türkiye'de de geçerliliği var bunu çoğu kişi bilmiyor. Yalnız bu sadece Aorus GPU lara özel anakart ya da diğer bileşenler değil.

2 yıl sonra kartı satarken "2 yıl garantili" diye satmak var, bir de "garantisi bitti" diye satmak var ya da kullanacaksan bile 3 yıl sonra bir arıza, sorun olunca karşında Gigabyte gibi bir firma var.

Özetle benim tavsiyem fiyatlar arasında dramatik farklar yoksa mutlaka Aorus Elite alın, 4 yıl garanti çok çok büyük bir artı.

Çok güzel bir bilgilendirme ağzına sağlık. Bu XFX'de de var diye biliyorum 2 yıl değil ama kayıt ettirdiğinde 1.5 yıl daha garanti uzatıyorlar. Çünkü XFX 6800XT kartım aldığımda 4 ay garantisi vardı. Kontrol ettiğimde 38 ay önce garantisi başlamıştı. Aldığım kişiyle iletişime geçtiğimde kayıt ettiğim için 1.5 yıl daha XFX verdi demişti.

Çok güzel bir bilgilendirme ağzına sağlık. Bu XFX'de de var diye biliyorum 2 yıl değil ama kayıt ettirdiğinde 1.5 yıl daha garanti uzatıyorlar. Çünkü XFX 6800XT kartım aldığımda 4 ay garantisi vardı. Kontrol ettiğimde 38 ay önce garantisi başlamıştı. Aldığım kişiyle iletişime geçtiğimde kayıt ettiğim için 1.5 yıl daha XFX verdi demişti.
ABD ve Kanada da geçerli o hocam, global bir garanti değil. XFX in siteden kayıt edersin, garanti gözükür ama Türkiye'de bir muhatap bulamazsın. Şuan yanlış bilmiyorsam XFX in Türkiye servisi oksid bilişim, google yorumları da maalesef pek iç açıcı değil.

Gigabyte ın ise endeks bilişim, belki de Türkiye'deki en iyi servislerden biri. Yorumlarına bakarsanız özellikle ekran kartları konusunda insanları mağdur etmediği görülüyor.,

Edit: yukarıda da dediğim gibi hepsi kaliteli kartlar, hiç biri üzmez ama burası Türkiye bence garanti süresi ve garanti sağlayıcı çok önemli.

Son düzenleme: