Steam merakınız yoksa S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl Epic Games'te mevcut Epic indirim dönemlerinde mutlaka 800 TL altına düşer. Cyberpunk 2077 Resident Evil 2 ve 4, S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl'den çok daha iyi oyunlardır.

Hocam RE2 var Cyberpunk'ta var DLC'sini oynamadım, maalesef Steam'den almayı tercih ediyorum.

Dragon's dogma 2 ve banishers ghost of New Eden'ı beğenmemiştim ben. Samuray oyunlarını severim ama Rise of the ronin beni pek içine çekmemişti. Eğer sizde sevmezseniz ve bütçe el verirse Ghost of Tsushima öneririm samuray oyunu olarak. Kingdom come delivarence 2 ilk sepette olduğu için söylememiştim onu ama o da alınır.

Hocam Dragon's Dogma'nın ilk oyununu oynadım ama sevmemiştim hem eski kalıyordu hem de bir türlü sarmadı grafikler falanda pek güzel değildi ama ikincisi güzel duruyor combat ve efektler falan güzel durduğu için biraz yükseldim banishers oyununuda witchera benzetiyorlardı o yüzden merak ediyorum çok severim Witcher'i samuray oyunlarını bende çok seviyorum ama Rise of ronin videolarını izlediğimde o tok combat hissiyatını veremedi yani Sekiro gibi şüphede kaldım fikirleriniz için teşekkür ederim.