Spider-Man'in hiçbir filmini izlemedim hikayesi de ilgimi çekmiyor açıkçası. Daha önce iki defa oynamayı deneyip silmiştim Remastered versiyonunu. Şimdi indirimdeyken alsam mı, diye düşünüyorum. Miles Morales daha ucuz ve aklımda o var. Dediğim gibi hikayeden ondan bundan bağımsız Remastered almazsam bir şey kaybeder miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?emre259
Uzman
Remastered ile Miles Morales arasında hikayesel geçiş ve güzel atıflar var. Oynanır mı tek evet ama bir parça hep eksik kalır. Tarzını sevmiyorsan Miles Morales'i de sevmeyebilirsin tek farkı biraz daha özel güç içeren ve kombo yapabilen karakter.
Remastered'a kıyıp para verdim ama oyunum orijinal olduğu için yama konusunda sürekli problem yaşadım. Miles Morales'te aynı hataya düşmedim.
Remastered'a kıyıp para verdim ama oyunum orijinal olduğu için yama konusunda sürekli problem yaşadım. Miles Morales'te aynı hataya düşmedim.
yusufumm07
Üstün
Marvel Spider Man
Marvel Spider Man Miles Morales
Marvel Spider Man 2 Üç oyunda harika hepsini oyna.
Marvel Spider Man Miles Morales
Marvel Spider Man 2 Üç oyunda harika hepsini oyna.
- Spider-Man Remastered'ı almak istersen:Spider-Man'in hiçbir filmini izlemedim hikayesi de ilgimi çekmiyor açıkçası. Daha önce iki defa oynamayı deneyip silmiştim Remastered versiyonunu. Şimdi indirimdeyken alsam mı, diye düşünüyorum. Miles Morales daha ucuz ve aklımda o var. Dediğim gibi hikayeden ondan bundan bağımsız Remastered almazsam bir şey kaybeder miyim?
- Oyun, açık dünya yapısıyla zengin bir deneyim sunuyor. Grafikler oldukça iyi.
- Temel mekanikler, dövüş sistemi ve keşfetme unsurları oldukça keyifli.
- Hikaye temel değilse, sadece oynanış deneyimi için alabilirsin. Ancak, Remastered birçok DLC içeriğiyle geliyor.
- Spider-Man: Miles Morales'i düşünüyorsan:
- Oyunun süresi daha kısa ama her şey çok yoğun ve akıcı.
- Yenilikler ve farklı karakter dinamikleri sunuyor.
- Fiyatı daha uygun ve hikaye 2018'deki oyunun evreninde geçiyor; ama bağlantıyı çok hissetmeyeceksin.
- Karar vermek için:
- Oynamak istediğin deneyim türünü düşün. Eğer sadece mekanik ve grafikler önemliyse Remastered iyi bir seçenek.
- Hızlı ve akıcı bir deneyim istiyorsan Miles Morales önerilir.
- İkisini de almak istersen herhangi bir sıralama yapman gerekmez, her ikisi de eğlenceli.
Sonuç olarak, özellikle hikaye ile çok ilgili değilsen Miles Morales alman yeterli olabilir.
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-