Merhaba. Takım elbise almayı düşünüyorum, hangi marka daha iyidir ve hangisini önerirsiniz? Diğer sorum; mono yaka mı daha iyi olur, kırlangıç mı?
Altınyıldız'ın ürünleri Damat'a kıyasla daha çok beğeniliyor. Ama bana soracak olursan öyle aman aman bir fark yok aralarında. Bende İlk bağlantıdaki Damat ürünü ile aynı olan bir takım elbise var. Siyah düz takım elbiseler daha hoş duruyor. Altınyıldız alın derim.

Altınyıldız'ın ürünleri Damat'a kıyasla daha çok beğeniliyor. Ama bana soracak olursan öyle aman aman bir fark yok aralarında. Bende İlk bağlantıdaki Damat ürünü ile aynı olan bir takım elbise var. Siyah düz takım elbiseler daha hoş duruyor. Altınyıldız alın derim.
Peki hangi beden olur sizce bana?

İnternetten almanızı önermiyorum. Ben kendime "bu olur" dediğim bir beden almıştım ama olmamıştı mesela. Gidip deneyip almak daha mantıklı, hem zamanınızı boşa harcamamış olursunuz hem üstünüze "işte bu!" diyebileceğiniz şekilde oturan takım elbiseyi bulursunuz. Ama sanırsam emin olmamakla birlikte 50 beden olabilir. Yorumlarda size yakın boya ve kiloya sahip kişiler 54 beden almış. 50-54 beden sanırsam.